Outback Steakhouse voeding gids

December 19

Als u bent het verlangen van een dikke, sappige biefstuk gegrild te bestellen, u zou moeten overwegen een reis naar de Outback Steakhouse, een keten steak restaurant met vestigingen in de Verenigde Staten. Helaas zijn veel van de menuopties hoog in verzadigd vet en natrium. Eten bij Outback, echter hoeft niet te worden een ramp als je wat weet te zoeken in een maaltijd.

Voorgerechten en zijkanten

Houden van uw hele maaltijd, inclusief hapjes en zijden, is laag in verzadigd vet een goed idee omdat teveel verzadigd vet uw cholesterolniveau verhogen kan. Sla de kaas frieten, die bevatten 319 calorieën per portie samen met 10 gram verzadigd vet, en de gebakken UI, waarin 325 calorieën en 8 gram vet per portie. Beide items dienen zes mensen. Geladen aardappelpuree bevatten 318 calorieën en 9 gram verzadigd vet, maar je 5 gram vezels krijgt. Gestoomde groenten zijn een betere keuze, hoewel ze bestellen met boter de verzadigd vet-inhoud tot maar liefst 4 gram verhogen kan. Heb gewoon gestoomde groenten voor een vetvrij zijde of voorgerecht dat ook een goede dosis vezel, vitamine A en kalium levert. Doorgeven aan de zoute soep en hebben een gooide groene salade met lichte salade dressing, een andere gezondere optie.

Steaks

Een 22-ounce porterhouse steak bevat 1,109 calorieën en de 78 gram vet, waarvan 34 gram zijn verzadigd. Biefstuk ook bevat 631 milligram natrium, dat 42 procent van de 1.500 milligram Beperk jezelf elke dag, volgens de American Heart Association. Een 14-ounce New York strip steak heeft 764 calorieën, 49 gram vet, waarvan 21 zijn verzadigd, en 551 mg natrium. Verminder je vet en natrium inname door te kiezen voor de 6-ounce steak, die klokken in op 254 calorieën, 13 gram vet, waarvan 5 zijn verzadigd, en 226 milligram natrium. De kleinere biefstuk bevat nog steeds 37 gram eiwit.

Schaal-en schelpdieren

Schaal-en schelpdieren kunnen lager in verzadigd vet dan rood vlees kan, maar het net zo hoog, zo niet hoger, natrium. Een 4-ounce kreeft staart bevat 439 calorieën, 26 gram vet, 14 gram zijn waarvan verzadigd, en 784 milligram natrium. U zult ook in 386 mg cholesterol. De gegrilde zalm heeft 387 calorieën, 25 gram vet, waarvan slechts 4 zijn verzadigd, en 295 milligram natrium. Zalm bevat ook hart-gezonde onverzadigde vetten. Mahi mahi is een goede keuze in termen van vet, met slechts 4 gram totaal vet, maar het is niet zo geweldig in termen van de 1,025 milligram natrium bevat.

Hamburgers en Sandwiches

Een klassieke cheeseburger bevat 746 calorieën, 47 gram vet, waarvan 23 gram zijn verzadigd, en 1.436 milligram natrium. Je krijgt een goede dosis van eiwit en ijzer in de hamburger, echter. Een dubbele Hamburger heeft 1040 calorieën, 73 gram vet, waarvan 27 gram zijn verzadigd, en 1,441 mg natrium. Een krokante kip sandwich is niet veel beter met 762 calorieën, 40 gram vet, waarvan 18 gram zijn verzadigd, en 2,185 milligram natrium. Uw beste sandwich optie is de sandwich van gegrilde kip, die heeft 590 calorieën en 28 gram vet, waarvan 6 gram zijn verzadigd.

Extra gezonde ideeën

Bestel uw maaltijd met gewoon water of ongezoete ijsthee of koffie, elk waarvan nul calorieën en geen vet bevat. Soda, aan de andere kant bevat maar liefst 10 theelepels of meer suiker en teveel suiker kan leiden tot ongezonde gewichtstoename. Dessert, ook dat opwaarts 35 gram suiker per portie bevatten kan doorgeven. Bestel uit de 600-calorieën-of-minder-menu, waarin items zoals gegrilde zeevruchten, salades en plat brood. Hoewel ze lager in calorieën, kunnen deze opties nog steeds een ongezonde hoeveelheid natrium bevatten.


gerelateerde artikelen