Hoe vaak moet u een Glycolic 30% peeling gebruiken?

April 24

Hoe vaak moet u een Glycolic 30% peeling gebruiken?

Als u wilt verbeteren van huidskleur, ontdoen van droogte en vlokken of verminderen van fijne lijntjes, overwegen kunt u een glycolic peel. Een soort alpha hydroxy zuur chemische peeling afgeleid van suikerriet, een glycolic peel wordt beschouwd als een milde chemische peeling. Ook bekend als is een zure vruchtenschillen, de glycolic oplossing geborsteld op de huid en links op voor enkele minuten, het aanbieden van lichte afschilfering. Deze behandelingen kunnen worden toegepast op regelmatige tijdstippen gedurende een aantal weken om de gewenste resultaten te bereiken.

Kracht en voordelen

Glycolic schillen worden beschouwd als huid-verfrissing schillen, volgens het Johns Hopkins cosmetische Center. Dit is omdat glycolzuur werkt om los van de banden die dode huidcellen aan gezonde huidcellen houden. Chemische peelings worden toegepast in uiteenlopendeconcentratiesverkrijgbaar. Hoe hoger de chemische schil nummer, hoe dieper het dringt door de huid, volgens CosmeticSurgery.com. Glycolzuur schillen die een concentratie van 30 procent worden beschouwd als milde peelings, terwijl 70 procent oplossingen dieper doordringen. De 30 procent glycolic oplossing helpt te verminderen van fijne lijntjes, acne en gebieden van hyperpigmentatie.

Tijdsbestek

Een glycolic peeling duurt meestal ongeveer 15 tot 20 minuten om uit te voeren. Omdat de peeling glycolzuur 30 procent niet diep doordringen de huid tot, kan het meestal herhaald worden elke twee tot vier weken, volgens het Johns Hopkins cosmetische Center. Dit kan variëren afhankelijk van uw huid reactie op de behandeling zelf. Wanneer op de juiste wijze is verdeeld, kunt u glycolzuur schillen zo vaak als u wilt ondergaan. Johns Hopkins stelt dat ten minste zes opeenvolgende behandelingen nodig zijn om resultaten zoals vermindering van fijne lijntjes of acne te ervaren. Na die tijd, kan u wilt ondergaan "onderhoud" schillen om de paar maanden.

Bijwerkingen

Het niveau van de bijwerkingen die je ervaart kunt bepalen hoe vaak u een chemische peeling ondergaan. Voorkomende bijwerkingen houden roodheid, irritatie en jeuk van de huid. Uw huid kan ook schillen of schilferen voor een paar dagen, volgens Glycolic.org. Als u ondervindt irritatie en roodheid in aanloop naar de tijd naar de volgende glycolic peeling ondergaan, kan uw estheticus aanbevelen wachten van één tot twee extra weken voor het ondergaan van een ander.

Behandeling en zorg

Indien u wenst te ondergaan glycolic schillen zo vaak als twee weken uit elkaar, dat misschien wilt u een paar stappen ter bevordering van de huid tussen schillen herstellen. Dit omvat het dragen van een zonnebrandmiddel met een sun protection factor 15, volgens de Amerikaanse maatschappij van Plastic Chirurgen. Dit kan helpen om beschadiging door de zon en irritatie tussen behandelingen te minimaliseren. U kunt ook toepassen vochtinbrengende crème op de huid te verminderen roodheid tussen behandelingen. Als u roodheid of ontsteking na behandeling ondervindt, van toepassing koude kompressen; een washandje in koud water onderdompelen en het toepassen van de huid voor 10 minuten intervallen.

Referentie

Referentie


gerelateerde artikelen