HIIT Training in combinatie met P90X

September 26

HIIT Training in combinatie met P90X

Hoewel het mogelijk is te maken van zinvolle veranderingen in de lichaamssamenstelling van uw zonder het gebruik van een specifieke fitness-plan, tot vaststelling van een methodologie gevestigde opleiding zoals HIIT of P90X mogelijk een effectieve strategie als je nieuw bent bij het oefenen. Hoge intensiteit intervaltraining en P90X kunnen nuttig zijn, maar ze zijn niet gegarandeerd te werken en vereist engagement en een verstandige benadering van de voeding die ondersteuning biedt voor uw doel. Raadpleeg een arts voordat u die betrokken zijn bij elk fitness regime of training plan.

Hoge intensiteit Interval Training overzicht

Hoge intensiteit intervaltraining of HIIT, is een vorm van cardiovasculaire training die staat meestal in contrast met de cardiovasculaire training "steady-state". HIIT omvat het uitvoeren van de oefening in een reeks van korte, hoge intensiteit uitbarstingen gescheiden door lagere intensiteit perioden van herstel. In het geval van lopen, zou dit bestaan uit sprinten kort, kort joggen en vervolgens het patroon herhalen. HIIT kan gelden voor het helpen verbeteren van cardiovasculaire capaciteit en verminderen lichaamsvet.

P90X overzicht

P90X is een commercieel verkochte trainingsprogramma dat uit een 90-dag oefening plan bestaat. De functies van plan 12 training-dvd's die u al oefeningen zoals yoga, stretching en cardio en spier-specifieke trainingen. De P90X programma is bedoeld voor gebruik met gespecialiseerde fitnessapparatuur en supplementen die kunnen worden gekocht bij het bedrijf dat de DVD's maakt.

Voordelen van een combinatie van HIIT en P90X

Als u probeert om te vermageren, het combineren van HIIT en P90X gunstig kan zijn, als de combinatie van de oefening kunnen programma's u helpen verbranden meer calorie├źn dan beide programma op zijn eigen. Daarnaast onderzoek van de februari 2010-uitgave van het tijdschrift "Metabolisme" geeft aan dat hoge intensiteit oefening resulteert in vetverbranding in de uren na de training in vergelijking met lagere-intensiteit training verhoogde, zodat uw vet-verlies doelen HIIT toevoegen aan P90X kan steun.

Nadelen van de combinatie van HIIT en P90X

Als u probeert te winnen spiermassa, kan koppeling HIIT en P90X schadelijk zijn. Als u kan niet genoeg eten te bereiken een calorie overschot, niet zal u winnen spier. De hoeveelheid calorie├źn verbrand uit twee programma's kan uw vermogen om te winnen spier gewicht remmen. Bovendien kan Word je ziek als u genoeg voedingsstoffen te houden met uw inspanning kunt verkrijgen. Teveel oefening kan ertoe leiden dat u te verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid water via zweet, bevordering van een risico op uitdroging. De American Council on Exercise merkt op dat terwijl de gemiddelde man 3.7 liter water per dag en de gemiddelde vrouw consumeren moeten 2.7 liter moeten verbruiken, die cijfers zijn onvoldoende voor degenen die trainen. Twee trainingsprogramma's tegelijk dienst kan ook kraam uw vorderingen doelen, zoals verhoging van de sterkte, want je niet voldoende hersteltijd hoeft.


gerelateerde artikelen