How to Lose Weight met een blessure van Achilles

February 20

How to Lose Weight met een blessure van Achilles

Een Achilles blessure kan verliezen van gewicht moeilijk maken omdat zij verbiedt dat veel van de oefeningen en activiteiten die calorieën branden om je helpen gewicht te verliezen. Erger, het extra gewicht dat je tijdens het herstel krijgen kan legt extra druk op je enkel wanneer u staan of lopen. Dit kan vertragen uw genezing. De sleutel tot gewichtsbeheersing met dit soort schade is te richten aan de kant van de voeding van de calorie-vergelijking, voegt u oefeningen zoals je lichaam wordt sterker.

Dieet

Stap 1

Stel een doel van het verliezen van een pond per week. Harvard Health zegt dat je veilig één tot twee ponden per week verliezen kunt; maar dat is afhankelijk van een gezonde voeding en lichaamsbeweging.

Stap 2

Verminder uw dagelijkse calorie-inname door 500. Duurt het 3500 calorieën te maken een pond, dus dit bedrag blijft u verhuizen naar uw gewicht-verlies doelen.

Stap 3

Focus op magere eiwitten, gezonde vetten, verse groenten en fruit in uw calorie-beperkt dieet. Deze voedingsmiddelen leveren een hoog niveau van voeding in vergelijking met hun calorie inhoud. Vermijd geraffineerde koolhydraten en snoep, die hoog in calorieën met lage voedingswaarde zijn.

Stap 4

Neem een multivitamine die een volledige dagelijkse dosering van vitamine C. bevat De totale voeding zal vullen alle gaten achtergelaten door uw calorie-beperkt dieet. De vitamine C, in het bijzonder, is essentieel voor uw lichaamseigen genezende processen.

Stap 5

Drink minimaal acht glazen water per dag. Dit kan helpen vul je maag als je honger tussen de geplande maaltijden en het water helpt uw lichaam genezen.

Oefening

Stap 1

Oefenen alleen in het kader van uw fysiotherapie regime in het begin. Deze oefeningen kunnen pijnlijk, maar ze zowel calorieën te verbranden en de meest kwetsbare delen van uw enkel en been versterken als u herstellen.

Stap 2

Inschrijven in een aqua fitness klasse zodra uw arts goedkeurt. Aqua fitness is groepsfitness terwijl gedeeltelijk ondergedompeld. De fitness klasse zal branden calorieën om je helpen gewicht te verliezen en het drijfvermogen van het water zal uw achillespees te beschermen tegen verdere schade.

Stap 3

Een laag-effect-activiteit, zoals tai chi, korte wandelingen of stationaire fietsen, uw volgende stap overwegen. Dit zal je calorie branden verhogen terwijl het nog steeds het minimaliseren van het risico van opnieuw verwonden uw achillespees. Nogmaals, opvoeren tot dit niveau alleen met medeweten en toestemming van uw arts of fysiotherapeut.

Waarschuwingen

  • Nooit minder dan 1200 calorieën per dag eten als je een vrouw of 1500 als je een man, zegt Harvard Health; tenzij je onder toezicht van een arts.

Tips

  • Wees geduldig met jezelf. Zul je er niet om weer in topconditie terwijl u van een blessure van de achillespees herstelt. Enkel houden van uw gewicht van getting out of control tijdens het herstel, dan de rest van uw extra gewicht te pakken zodra je uit de handicap lijst.

gerelateerde artikelen