Eliminatie dieet voor salicylaten

February 21

Eliminatie dieet voor salicylaten

Salicylaten zijn natuurlijk voorkomende chemische stoffen in planten. Ze worden aangetroffen in verschillende soorten voedsel en geneesmiddelen die aspirine bevatten. Salicylaten kunnen een rol spelen in hygiënische omstandigheden, hoewel wetenschappelijk bewijs niet bestaat ter ondersteuning van het verband tussen salicylaten en deze aandoeningen. U kunt proberen te elimineren van de stof uit uw dieet in de hoop op verbetering van de symptomen.

Uitleg van salicylaten

Salicylaten zijn natuurlijk voorkomende chemische stoffen gevonden in verschillende soorten planten. Aspirine is een soort salicylaat salicylzuur genoemd, maar dit is niet precies hetzelfde als salicylaten in voedsel. De salicylaten in levensmiddelen geen bloed Verdunnende effecten hebben of cardiovasculaire voordelen als aspirine doet. Volgens Medscape hebben salicylaten anti-inflammatoire, pijnstillend en koorts-reducerende eigenschappen.

Gezondheidsvoorschriften

Het voedsel dat je eet kunnen hebben een grote invloed op hoe je je voelt. Salicylaten in levensmiddelen en lichaam kunnen van invloed zijn op de verschillende gezondheidsvoorschriften. Onder sommige van de stoornissen die kunnen worden beïnvloed door salicylaten zijn aandacht-deficit hyperactivity disorder, of ADHD; Autisme; artritis; chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie, volgens het voedsel intolerantie netwerk.

Bronnen van salicylaten

SalicylateSensitivity.com meldt dat hoge bedragen van salicylaten van nature in verschillende groenten, zoals tomaten, alle soorten paprika, radijsjes, olijven, broccoli en komkommers. Salicylaten zijn ook aanwezig in grote hoeveelheden in gedroogd fruit, alle soorten bessen, sinaasappelen, druiven, pruimen, ananas en Mandarijn. De stof is ook aanwezig in voedsel conserveringsmiddelen, honing, kauwgum, mints, amandelen, augurken, wijn en bier, en niet-voedsel bronnen, met inbegrip van sommige variëteiten van parfum, zeep en shampoo.

Eliminatie dieet

Eliminatie dieet helpen u testen of u reageren op een bepaalde stof. Het netwerk van het voedsel intolerantie wordt uitgelegd dat een eliminatie dieet voor salicylaten moet u alle bronnen van salicylaten verwijderen uit uw dieet en personal care producten voor ten minste drie weken. Als u symptoom verbetering ziet, kunt u langzaam en geleidelijk proberen terug een bron van salicylaten toe te voegen op een tijd om te testen voor reacties. Als uw symptomen terugkeren, weet je dat je niet dat voedsel eten moet.

Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts voordat u begint met een restrictief dieet, waaronder salicylaat verwijdering. Als u salicylaten hebben vermeden in uw dieet voor een eliminatie uitdaging en u wilt ze weer eten, opnieuw hen aan uw dieet langzaam. Volgens de website SalicylateSensitivity.com, een zware hoeveelheid salicylaten toevoegen aan uw dieet snel wanneer je lichaam niet langer wordt gebruikt voor hen kan leiden tot ernstige allergische reacties.


gerelateerde artikelen