Top 10 gezondste granen

November 23

Top 10 gezondste granen

Overzicht

Winkelen voor granen kan verwarrend zijn vanwege de vele verschillende opties beschikbaar. U moet worden voorzien in een gezonde granen als een kom vol met goede voeding: laag calorieën, vezelrijk, eiwitrijk en boordevol vitaminen en mineralen geven je lichaam een gezonde start de dag. Zelfs met de nutritionele voordelen in het achterhoofd wilt u ook om er zeker van te zijn dat uw granen goed smaakt. Met de juiste informatie kunt u er zeker van zijn dat uw volgende kom is gonna be goed voor je gezondheid.

Kellogg is Frosted Mini Wheats

Frosted Mini tarwe van 24 biscuit portie biedt een royale 6g eiwit en 6g vezels. Deze graansoort verdiende een "goede" rating die door Consumer Reports, ondanks het feit dat 12g suiker, vanwege haar algemene voedingsprofiel algemene. Op slechts 200 calorieën voor deze grote dienst komt deze graansoort in verscheidene verschillende smaken te geven van de verscheidenheid aan uw ontbijt.

Post druif noten

Terwijl de helft-cup dienende grootte klein lijkt misschien, deze kleine klompjes zijn vol van volkorengranen en zijn een uitstekende bron van vezels met zeven gram. Zowel de dieet richtsnoeren voor Amerikanen en de Canada Food Guide raden dat elke persoon ontvangen ten minste de helft van hun dagelijkse korrels in de vorm van hele korrels, druif noten een top pick maken. De 6g eiwit die je eet blijft u volledig als je's ochtends verstrijkt. Rijk aan ijzer, druif noten kunnen ook een krokante topping naar een parfait van fruit en yoghurt.

General Mills Cheerios

Vaak gegeven aan kinderen leren tabel voedsel te eten, is Cheerios een caloriearm keuze met 100 calorieën per kopje. Deze graansoort bedekt de gezondste granen lijst vanwege zijn lage suikergehalte met slechts 1 g. De Children's Hospital Boston Cheerios heeft gekozen als een gezondste granen pick, waardoor ouders moet vertrouwen dat hun kinderen zijn het eten van een gezond ontbijt wanneer ze deze graansoort dienen.

Kashi 7 volkoren soezen

Kashi 7 hele graan soezen granen heeft 0 gram suiker en slechts 70 calorieën per portie.

General Mills totaal volkoren

Totale volkoren granen voldoet aan de criteria bepaald door de USDA van volkoren aanbevelingen voor een ongezoete, kant-en-klare granen. Met bijna 100 procent van de meeste vitamines en mineralen in een 3/4 kopje portie en slechts 5 gram suiker, zou eten van een kom van totale granen elimineren uw behoefte aan een multivitamine.

General Mills Fiber One

Als vezelrijk wat je bent is na, moet een Fiber het vak dat u bereiken voor. Met een aanzienlijke 14g vezels in een gedeelte van de half-cup ontvangt u meer dan de helft van uw dagelijkse behoeften van de vezel met slechts één portie. Boven op de lijst van vezelrijk graan aan de Tufts University, een vezel is laag in calorieën, vet en natrium. Deze graansoort suikervrij smaakt geweldig gegarneerd met vers fruit.

Kellogg's Special K eiwit Plus

Ernstige atleten en mensen met hogere eiwit moeten zal worden opgewekt om te proeven van deze licht gezoete vlokken. Verstrekken van 10g eiwit in een 3/4 kop-gedeelte, geeft deze graansoort caloriearm, laag-suiker ook een hoge dosis vezel bij 5g per portie. De Universiteit van Arizona raadt aan dat hun student atleten dragen eiwitrijk granen in kleine zakjes te gebruiken als snacks, die is een solide snack aanbeveling voor iedereen die extra eiwit.

General Mills Kix

Met de slogan 'Kid getest moeder goedgekeurd' afgedrukt op de doos, is Kix een poging waard. Met een van de grotere presenteren maten onder gezonde granen op 1 1/4 cup heeft Kix een heerlijk zoete smaak met alleen 3g suiker. Kix gemaakt met volkoren graan, en biedt 3g vezels in elke kom.

Kellogg's All Bran

Laag in calorieën, deze graansoort biedt een aanzienlijke 10g vezels in elke portie. Met 4g eiwit en slechts 80mg natrium, kan deze graansoort een gezonde deel uitmaken van uw dieet gedurende de dag. Kellogg's biedt recepten om te veranderen alle zemelen in heerlijke maaltijd opties, zoals koekjes en een kruimel coating voor gebakken vis. Voor diabetici, worden zemelen granen aanbevolen door de American Diabetes Association.

Quaker Oats-Quick haver

Met de haver gerold dunner tijdens het productieproces, behoudt de snelle haver verscheidenheid van havermout hun voedingswaarde maar cook in minder tijd. Elke het dienen verstrekt 5g eiwit en 4g vezels. Havermout biedt u enige flexibiliteit om het individualiseren van uw ontbijt. Natuurlijk laag in suiker en natrium, probeer je kom met gedroogde vruchten of kaneel voor toegevoegde smaak topping.


gerelateerde artikelen