Wat zijn de onderdelen van een Spinning Reel?

December 23

Wat zijn de onderdelen van een Spinning Reel?

Overzicht

Het draaien van reels, ook bekend als open-face rollen, zijn gemonteerd aan de onderzijde van een hengel en zijn populair onder hengelaars met behulp van lichtere lijnen en kleinere lokt. Met een vaste spoel, deze stijl van haspel wordt geleverd in een verscheidenheid aan formaten en gearing rantsoenen die overweg kunnen met zo weinig zoals 2-LB test lijn tot 50-lb test lijn. Spinnen rollen worden vaak aanbevolen voor beginnende vissers als gevolg van hun mechanisme design die wirwar-producerende backlashes elimineert.

Handvat

Spinnen haspel grepen zijn schroefdraad in sockets aan weerszijden van de haspel van lichaam. Hierdoor is de visser aan het verwisselen van zijden voor de werking van de links - of rechtshandig. De hengelaar draait het handvat om op te halen de lijn, en hopelijk de vis.

Lichaam

Het lichaam bestaat uit de mond, de versnelling vak huisvesting en de slingerarm. Instanties zijn vaak gemaakt uit plastic, grafiet of aluminium, met kunststof nog de meest economische minst betrouwbare. Grafiet is de lichtste van de drie materialen terwijl aluminium de sterkste is.

Versnellingsbak

Is een versnellingsbak die is aangesloten op het handvat en de spil in het lichaam. De versnellingsbak is ontworpen om het vergroten van het aantal rotaties van de spindel voor elke rotatie van het handvat. Een gemeenschappelijk overbrengingsverhouding is drie op één, zodat elke één rotatie handgreepsteun in drie rotaties van de spindel resulteert.

Spool

Spoelen houden van de vislijn en zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium of grafiet. De lijn om de spoel is beveiligd en is gewikkeld rond zijn as. De spoel draait op de spindel met de versnellingen wanneer de regel wordt opgehaald en vrij tijdens de cast roteert.

Sleep instelknop

Het slepen systeem verwijst naar een set van ringen die houden van de spoel aan de schacht. Een instelknop aan de voorzijde van de spoel is ingeschakeld als u wilt vergroten of verkleinen van de hoeveelheid wrijving, of sleep, toegepast.

Borgtocht

De borgtocht is een semi-circulaire gedeelte van draad die is aangesloten op het lichaam op een draaibare gewricht. De borgtocht wordt gespiegeld naar voren om los van de lijn voor het gieten. Als de hendel wordt gedraaid om op te halen van de lijn, is de borgtocht automatisch gespiegeld terug naar de uitgangspositie. Bijgevoegd op de borgtocht is een beugel omslag die met het klosje, beweegt het blijkt om de lijn gelijkmatig op de spoel is gewikkeld.

Anti-reverse Switch

Wanneer ingeschakeld, is de hendel anti-reverse ontworpen om te voorkomen dat de haspel achterwaarts draaien. Wanneer niet betrokken is, kan de versnellingsbak in beide richtingen roteren.


gerelateerde artikelen