Zijn er kruiden therapieën voor cerebrale parese?

December 14

Zijn er kruiden therapieën voor cerebrale parese?

Cerebrale parese bestrijkt een breed spectrum van hersenen motor problemen. Cerebrale verwondingen die zich tijdens of kort na de geboorte voordoen kunnen resulteren in spieren of zenuwen dysfunctie, die in de vorm van verlamming van één of meer gebieden van het lichaam opleveren kan. Individuen kunnen allerlei Ernst met deze niet-progressief levenslange aandoening optreden. Conventionele behandelingen en kruiden therapieën zowel Toon grote belofte voor cerebrale parese patiënten, vooral als de diagnose vroeg van plaatsvindt worden. Diverse kruiden hebben therapeutische toepassingen in cerebrale parese.

Nourishing de hersenen en zenuwen

Kruiden kunnen worden gebruikt om te voeden de hersenen, het verbeteren van de motorische controle, en het vergroten van mentale gezichtsscherpte. Neurotransmitters zijn chemicaliën die vergelijkbaar met hormonen zijn. Ze zijn een groot deel van het centrale zenuwstelsel die werken niet alleen in de hersenen, maar ook door het hele lichaam. Ginkgo biloba, Panax en Siberische ginseng kan verhogen de activiteit van deze neurotransmitters voor verbeterde spier functies. Deze kruiden hebben ook andere nuttige toepassingen in gevallen van cerebrale parese.

Anti-oxidanten

Vrije radicalen zijn vaak voorkomende in gevallen van cerebrale parese. Antioxidant rijke kruiden kunnen helpen tegengaan en voorkomen celbeschadiging veroorzaakt door hun aanwezigheid. Rozemarijn, gember en ginkgo biloba behoren tot degenen die voor hun hoge anti-oxidant inhoud hebben aangehaald. Antioxidanten zijn ook behulpzaam bij het helpen van het lichaam met gebruik van de juiste zuurstof, die zeer belangrijk voor de werking van hersenen, zenuwen en spieren is.

Bloedsomloop kruiden

Gember kan ook worden gebruikt ter verbetering van de circulatie naar de extremiteiten. Voor betere omloop door het hele lichaam is prickly ash een andere goede optie. Opnieuw zien we Ginkgo als nuttig voor verbeterde bloedsomloop functie. De betere circulatie van bloed, de meer optimale zuurstofniveaus en vitale voedingsstoffen zal worden in de hersenen en zenuwcellen.

Extra suppletie

Verschillende voedingsstoffen werken zodat betere spiertonus. Magnesium, vitamine C en thiamine niet altijd worden verbruikt in voldoende hoeveelheden in hedendaagse moderne dieet, dus suppletie nuttig kan zijn. Multivitamines met extra mineralen zijn beste in biologische, hele voedsel vormen. Voldoende eiwitinname is ook belangrijk omwille van de aminozuren die is voorzien van de juiste spiergroei.

Dietary overwegingen

Conserveringsmiddelen en additieven die zijn gevonden in verwerkte voedingsmiddelen moeten worden vermeden. Velen van hen, zoals MSG, kunnen de dreiging van toxiciteit naar de hersenen opleveren. Voedsel moeten worden geconsumeerd in de natuurlijkste vorm wanneer beschikbaar. Volle granen, groenten en fruit zijn goede opties. Neem contact op met een arts uit allergieen mogelijk voedsel dat een toename van symptomen kan veroorzaken te sluiten.


gerelateerde artikelen