Toning oefeningen voor de Bra Ardennen

September 30

Toning oefeningen voor de Bra Ardennen

De slag om de Ardennen is een historische gebeurtenis die plaatsgevonden in Europa tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft, maar in de afgelopen decennia de titel is algemeen toegepast op Amerika's verliezende oorlog tegen obesitas. Voor vrouwen, oefeningen dat Toon de onderliggende spier krachtige artillerie tegen een verdikking op de BH-lijn bieden kan.

Oorzaken

De meedogenloze aard van spandex is zowel een zegen en een vloek, als het gaat om vrouwelijke onderkleding. Terwijl die van het lichaam op zijn plaats onder zijn knus uitgestrektheid, een combinatie van untoned spieren en ongewenst vet heeft de neiging te morsen over de randen waar de BH's dekking ophoudt. Cardio- en een betere voeding verzorgen het vet; weerstand opleiding kan de onderliggende spier Toon. De latissimus dorsi ten grondslag ligt aan terug vet, terwijl de pectoral en seratus voorste spieren onder vet op de voorkant en de zijkanten liggen. Het uitvoeren van een tot drie sets van 12 tot 15 herhalingen van elke oefening, met een uitdagende gewicht.

Latissimus Dorsi

De grootste spier van de rug, de latissimus dorsi overspanningen van de zevende thoracale wervels aan de basis van de wervelkolom, wikkelt rond de onderste vier ribben en hecht aan de bovenkant van het opperarmbeen, het creëren van een driehoekige muur van spier die betrekking heeft op het midden terug bovenop die uw beha zit. Toon de lats, doen een lat pulldown met behulp van een kabel machine--met de riemschijf ingesteld op de hoogste inkeping-- en een ruime bar bijlage. Rechtop zitten op een bankje en de bar over een schouder-breedte grip. Adem uit als je trek terug en naar beneden, tekening van de bar of naar je borst en trekken de schouderbladen samen. Inademen en langzaam terug naar de startpositie, die zich uitstrekt boven.

Pectoralis Major

De m. pectoralis major is gekoppeld langs het borstbeen en sleutelbeen en omvat de borst te plaatsen op het opperarmbeen, liggen onder uw borsten en onder de beha-bandjes aan de voorzijde van uw lichaam. Doen push-ups Toon de pecs. Leugen gezicht naar beneden op de vloer, de polsen onder de schouders, palmen naar beneden. Tekenen uw navel naar uw rug. Uitademen en je ellebogen, houden van de knieën op de grond als je uw bovenlichaam lift uit te breiden. De heupen te verzakken of tent niet toegestaan. Inademen en langzaam lager halverwege, dan herhaal. Als je uit vorm bent, beginnen met muur push-ups en geleidelijk gaan naar knie en dan full-body push-ups.

Musculus serratus Anterior

De musculus serratus anterior pikt waar de latissimus dorsi ophoudt, die betrekking hebben op de bovenste negen ribben aan de zijkant van de borstkas. De musculus serratus Toning helpt verminderen de uitstulping boven en onder de band van uw beha aan de zijden van je ribben en onder je armen. De musculus serratus willen werken, doen een helling halter bankdrukken. Een verstelbare training Bank vastgesteldop in een hoek van 45 graden. Holding halters end-to-end boven je borst, adem en buig je ellebogen, langzaam het verlagen van de korte halters naar de oksels, stoppen wanneer de bovenarmen parallel aan de vloer. Zoals u uitademen en uitbreiden van de ellebogen, gericht op het scheiden van de schouderbladen en verbreding van de rug, waardoor korte halters naar "kiss" boven de borst.


gerelateerde artikelen