Watermeloen kan stoppen je verliest gewicht?

November 13

Watermeloen kan stoppen je verliest gewicht?

Om gewicht te verliezen, moet u gewoon verbruiken minder calorieën dan je lichaam brandwonden elke dag via basisfuncties, lichaamsbeweging en voedselverwerking. Eten caloriearm groenten en fruit zoals watermeloen kan bijdragen aan een gezonde voeding en geleidelijk gewichtsverlies. Natuurlijk, kan verbruiken teveel van een levensmiddel leiden tot calorie overschot en gewichtstoename.

Calorieën in watermeloen

Een portie 2-kop in blokjes gesneden watermeloen stukken bevat slechts 80 calorieën. Deze dienst heeft 21 g koolhydraten, met inbegrip van 1 g, voedingsvezels en 20 gram suiker. Voedingsvezels biedt bulk en een gevoel van volheid die u kan helpen controle uw eetlust, daardoor helpend in plaats van belemmeren gewichtsverlies.

Energiedichtheid

Watermeloen, net als de meeste groenten en fruit, heeft een lage-energie dichtheid, wat betekent dat het weinig calorieën heeft in een groot deel. Lage-energie-dichtheid voedingsmiddelen zijn veel minder waarschijnlijk te belemmeren gewichtsverlies dan hoog-energy-dichtheid voedingsmiddelen. Watermeloen van hoog-watergehalte van ongeveer 92 procent verantwoordelijk voor zijn lage-energie-dichtheid. Lage-energie-dichte voedingsmiddelen te kiezen kunt u grotere porties eten en opvullen met minder calorieën, helpen u bij het controleren van uw eetlust en gewicht te verliezen. Vervang de calorierijke, energie-dichte snacks en desserts met watermeloen.

Nutriënten

Watermeloen bevat een goede bron van verschillende belangrijke voedingsstoffen. Wanneer je probeert om gewicht te verliezen, moet u de voedingsmiddelen die zorgen voor hoge hoeveelheden voedingsstoffen in een low-calorie, met laag vetgehalte pakket kiezen. Een 80-calorie portie watermeloen biedt 270 mg kalium, 1 g eiwit, 30 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname van vitamine A, 25% van uw aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C, 2 procent van uw aanbevolen dagelijkse calciuminname en 4 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname van ijzer.

Dagelijkse inname

Teveel eten kan van voedsel bijdragen tot de calorische overtollige en gewichtstoename. Eten van een hele middellange watermeloen kunt instellen je terug maar liefst 1440 calorieën. Het consumeren van watermeloen en andere vruchten in redelijke porties. Vrouwen, leeftijd 19 tot en met 30, en mannen, leeftijd 19 en voorbij, moeten eten 2 kopjes fruit per dag; vrouwen, leeftijden 31 en over moeten slechts 1 ½ kopjes per dag, volgens ChooseMyPlate.gov.


gerelateerde artikelen