Hoe slecht beïnvloedt cafetaria eten een Student gezondheid?

October 14

Hoe slecht beïnvloedt cafetaria eten een Student gezondheid?

Cafetaria eten hoeft niet te hebben een negatief effect op de gezondheid van een student. Terwijl een school cafetaria voedsellijn een aantal ongezonde keuzes bevatten kan, bevatten de meeste school cafetaria's voedzame voedingsmiddelen ook. Als je een student, is de sleutel tot gezond eten beter voedsel keuzes te maken en eigenlijk het eten van de gezonde voeding die u kiest. Gezond voedsel keuzes, is echter veel te verwachten van de studenten geconfronteerd met smakelijk, maar niet-voedzame keuzes rechts naast de gezonde ones; de meeste volwassenen doen niet goed op dit ofwel.

Vetten

De Amerikaanse Food and Drug Administration vereisten voor school lunch programma's benadrukt die niet meer dan 30% van de caloriëen moet afkomstig zijn van vetten, met niet meer dan 10 procent van de calorieën uit verzadigde vetten. De School voeding dieet beoordeling studie voor 2004 en 2005 bleek echter dat niet meer dan 20 procent van de scholen de vette voedingsrichtsnoeren, kwamen terwijl 70 procent de verzadigd vet-richtsnoeren overschreden. Verzadigd vet is de grootste afzonderlijke contribuant te hoog cholesterolgehalte, volgens de American Heart Association.

Koolhydraten

Koolhydraten zijn niet onderworpen aan voorschriften op dezelfde wijze vetten zijn in school lunches, maar school cafetaria's die het aanbieden van vers fruit als dessert in plaats van taart, volkoren pasta en brood in plaats van geraffineerde granen, en rauwe of gekookte groenten als salade kunnen helpen in plaats van een student gezondheid pijn. Fruit, groenten en volle granen bevatten meer van de vitaminen en mineralen die je nodig hebt om gezond te blijven.

Wijzigingen

Veel scholen hebben menu wijzigingen ter verbetering van de studenten gezondheid, het aanbieden van meer keuzemogelijkheden salade, gebakken voedsel voor gebakken en switch van volle melk te laag vetgehalte vervangen. Bovendien, hebben sommige hogescholen geëlimineerd dienbladen uit hun cafetaria's. Terwijl dit voornamelijk als een maatregel om te kosten kosten gebeurde op het kopen en wassen van trays, maakt het ook het moeilijker voor studenten om hun laden met voedsel dat te veel calorieën voegt overbelasting. Sommige scholen hebben ook daalde porties, die helpt verminderen de totale aantal calorieën die worden verbruikt.

Bezorgdheid

School begrotingen dicteren vaak met behulp van regering overschot voedingsmiddelen als onderdeel van hun aanbod, die de school kan hebben omgezet door commerciële processors mogelijk ongezonde voedingsmiddelen zoals kipnuggets, varkensvlees pasteitjes en pizza. Grote bedrijven die financiële prikkels bieden voor de verkoop van hun producten--die zijn zelden gezonde voedselkeuzen en in het algemeen bijdragen aan obesitas zonder toe te voegen voedingswaarde--maken het moeilijk voor scholen met vastgebonden begrotingen om nee te zeggen. Als chips en snacks--die calorieën maar geen voeding--worden aangeboden als onderdeel van de cafetaria-lunch, hebben studenten een harde tijd draaien ze naar beneden.


gerelateerde artikelen