Feiten over waarom je moet eten van gezonde voeding

October 15

Feiten over waarom je moet eten van gezonde voeding

Consumeren een dieet bestaande uit voedsel dat gezond en voedzaam biedt een aantal voordelen aan uw lichaam en gezondheid. Een dieet dat de focus op de magere eiwitten, volle granen, gezond vet, groenten en fruit legt maakt het mogelijk om controle van uw gewicht en van de toekomstige gezondheidsproblemen voorkomen.

Energie

Door het eten van voedingsmiddelen die gezond zijn, ervaar je een verhoogde hoeveelheid energie die de hele dag duurt. Dit is het tegenovergestelde effect waarmee voedsel gevuld met suiker, aangezien zij kunnen het verhogen van uw energie tijdelijk alleen om u te laten voelen moe en traag zodra het slijt af. Gezonde voeding in het algemeen zal bevatten, complexe koolhydraten en vezels, zowel van welke digest op een langzame snelheid, het vrijgeven van energie op een constante basis. Bij het eten van deze voedingsmiddelen, uw lichaam in staat is om de calorieën die je verbruikt te maken aan het juiste gebruik.

Lagere bloeddruk

Het consumeren van voedingsmiddelen die ongezond zijn kan leiden tot uw bloeddruk stijgen, waardoor uw risico van verschillende ziekten. Enkele van de meest verdachte voedingsmiddelen en dranken bevatten cafeïne, die is gevonden in frisdranken, thee en koffie; fastfood; alcohol; natrium, die in zout heerst, ingeblikt voedsel en voorverpakt maaltijden. U kunt uw bloeddruk verlagen door het eten van meer vers fruit en groenten, samen met magere zuivel opties, zoals yoghurt, kaas en melk.

Immuniteit

Gezonde voeding keuzes zal verbeteren uw algehele gezondheid. De vitaminen en mineralen gevonden in voedzame voedingsmiddelen helpen je lichaam voorkomen of bestrijden van veel voorkomende ziekten zoals sinus infecties, verkoudheid en het influenzavirus. Naast deze gemeenschappelijke kwalen vermindert een gezonde voeding ook uw risico voor meer ernstige ziekten zoals hart-en vaatziekten, obesitas, diabetes, osteoporose en vitamine tekortkomingen van de aanbestedende.

Gewichtscontrole

Of uw doel is om je huidige gewicht te handhaven of te verliezen ponden en duim, kunt eten van een goed uitgebalanceerd dieet u uw doelstellingen bereiken. Elke week gezonde soorten vis inclusief een paar keer en verbetert uw greep op uw gewicht. Enkele van de beste vis opties omvatten tonijn, zalm, char, sardines, makreel, kabeljauw en regenboogforel. Je moet ook proberen met glasvezel in uw maaltijden debiet van ongeveer 25 tot 35 gram per dag. Toevoegen lichaamsbeweging en lichaamsbeweging om uw dieet verhoogt uw gewichtsverlies en houdt u fysiek gezond. Het doel om gezond eten te maken van een leven-veranderende inzet voor het verbeteren van uw gezondheid.


gerelateerde artikelen