Gevaren van het SAP van de bieten

June 17

Gevaren van het SAP van de bieten

Bieten hebben rijke vitamine en minerale inhoud. Bieten sap kunt u deelnemen aan de vitamines A, B-1, B-2, B-6 en C, evenals als folic zuur, kalium, calcium, ijzer en vezels. Bietensap bevat ook antioxidanten om celbeschadiging en ziekte te bestrijden. Maar je hebt om op te letten voor gevaren van het SAP van de bieten, met inbegrip van te veel drinken en de mogelijkheid van schadelijke bacteriën. Alvorens de significante dieetveranderingen, raadpleeg dan uw arts.

Gezondheidsaspecten van bietensap

De antioxidanten in bietensap voorzien u van een handige manier om te helpen uw lichaam bij het bestrijden van vrije radicalen, die cellen beschadigen en kan bijdragen tot kanker, hart-en vaatziekten en andere ziekten. Onderzoekers van Oxford Brookes University in het Verenigd Koninkrijk vond dat een geconcentreerde schot van bieten, rode biet, een afkorting SAP heeft hoge antioxidant en polyfenol totaalgehalte. Polyfenolen fungeren als anti-oxidanten te blokkeren van de werking van enzymen die kankercellen nodig voor groei hebben. Antioxidanten uit de rode biet schot waren meer bioaccessible dan die van andere groentesappen, de onderzoekers rapporteren in juni 2011 de kwestie van de "Journal of Functional Foods."

Overmatige consumptie

Overmatige consumptie van bietensap kan een accumulatie van metalen, zoals ijzer, koper, magnesium en fosfor, veroorzaken in de lever, volgens onderzoekers labtesten uitvoeren in Boedapest, Hongarije. "Extreme consumptie van tabel bieten wortel kan leiden tot verschillende verstoringen," bij gezonde patiënten, het verslag van onderzoekers in September 2007 de kwestie van "Acta Biologica Hungarica." Overmatige consumptie moet speciale aandacht van patiënten met hemochromatosis, een erfelijke aandoening die overmatige accumulatie van ijzer in het lichaam veroorzaakt. Dit kan leiden tot beschadiging van de lever en alvleesklier. Maar de onderzoekers toegevoegd dat matige consumptie voordelen mensen met-ijzertekort bloedarmoede en inflammatoire darmziekten.

Mogelijke ziekte

Bieten en andere vers geperste groenten en vruchten kunnen produceren schadelijke bacteriën in het SAP, volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration. De producten en SAP wordt vaak zodanig behandeld dat de bacteriën te vernietigen of voedsel overgedragen bacteriën het SAP kunnen besmetten. Hoewel de meeste mensen bescherming van hun immuunsysteem hebben, hebben uitbraken van voedsel overgedragen ziekte al opgespoord aan het drinken van groenten en fruit sap niet behandeld om bacteriën te doden de schadelijke, de FDA stelt. Symptomen van voedsel overgedragen ziekte bijvoorbeeld buikpijn, braken, diarree en griep-achtige symptomen. Schone blenders grondig na gebruik. Vers geperst sap kan schadelijke bacteriën snel te ontwikkelen, zodat alleen zoveel u kunt in één keer drinken.

Krachtige SAP

Vanuit een oogpunt van dieet is bietensap krachtig, zodat uw lichaam niet klaar om te consumeren van grote hoeveelheden wellicht, wanneer je, volgens Juicing-voor-Health.nl begint. Begin met het SAP van een halve kleine en middelgrote rode biet eenmaal per week en in een week langzaam stijgen naar een hele rode biet. Firma, ongekreukeld bieten geschikt voor het maken van SAP. Rode biet blijft vers voor een paar weken zonder de bladeren bevestigd. Bieten alleen houden voor drie tot vier dagen in de ijskast met het groene aangesloten omdat de wortel moet leveren vocht op de bladeren.


gerelateerde artikelen