Symptomen van een infectie van het baarmoederslijmvlies met NovaSure

March 11

Symptomen van een infectie van het baarmoederslijmvlies met NovaSure

Uteriene ablatie, een afkorting voor verwijdering van het baarmoederslijmvlies, is een medische procedure die de binnenbekleding van de baarmoeder vernietigt. Deze procedure wordt vaak gebruikt om te corrigeren van dysfunctionele uteriene bloeden of zware menstruatie. Uteriene ablatie draagt de risico's, met inbegrip van het risico van infectie. Instrumenten die zijn geplaatst in de vagina in de baarmoeder het baarmoederslijmvlies kunnen infectie-veroorzakende bacteriën in het lichaam introduceren. Een vrouw kan het ontwikkelen van een infectie in haar baarmoeder, vagina of blaas na de ingreep.

Vaginale afscheiding

Vaginale afscheiding is gebruikelijk na verwijdering van het baarmoederslijmvlies, volgens West Side vrouwen zorg in Arvada, Colo. normale vaginale afscheiding kan roze van kleur met een lichte stroom. Een stinkende afscheiding kan echter duiden op infectie. Een vrouw kan tederheid in haar bekken of de vagina, die zich met vieze kwijting of als een symptoom van één infectie voordoen kan optreden.

Ziek gevoel

Een vrouw kan gevoelens van algemene ziekte optreden als ze een infectie na de baarmoeder het baarmoederslijmvlies contracten. Deanna M. Neff, MPH, van de Carl R. Darnall Army Medical Center in Fort Hood, Texas, adviseert die koorts en koude rillingen infectie kunnen begeleiden. Bovendien kan ze ervaren spierpijn, schudden, zwakte of misselijkheid als infectie symptomen.

Pijnlijke Urination

Uteriene ablatie kan introduceren bacteriën in de urinebuis, de buis die naar de blaas leidt. Urineweginfectie kan resulteren. Een vrouw kan ervaren dysurie, of pijnlijke urination. Dysurie kan gevoeld worden als een stekende of branderig gevoel, die meer prominente als plassen eindigt wellicht. Bloed in de urine aanwezig kan zijn, en urine wellicht een sterke geur en een donkere kleur met een infectie.

Pijn in de onderrug

Pijn in de onderrug kan voortvloeien uit een urine-infectie of de uteriene infectie veroorzaakt door de ablatie procedure. Infectie kan reizen naar de nieren of de baarmoeder zich prikkelbaar, die leiden pijn tot kan veroorzaken. Een vrouw kan voelen een scherpe pijn of een doffe pijn in haar rug of flanken. Pijn in de onderrug kan gepaard gaan met aanvullende infectie symptomen, ook.


gerelateerde artikelen