Wat Is een goede Beginner weg fiets?

April 11

Wat Is een goede Beginner weg fiets?

Het kopen van uw eerste weg fiets is een grote inzet voor het leiden van een actieve, gezonde leefstijl. Helaas, de overvloed van weg fiets stijlen en prijzen kan maken dit besluit een stuk moeilijker dan het moet worden voor beginnende fietsers. Er is een perfecte fiets voor iedereen, dus begrijpen van de verschillende soorten racefietsen beste geschikt voor beginners, kunt u bij het kiezen van een fiets die past bij uw rijstijl. Met de juiste fiets, kunt u rollen in de zonsondergang met comfort en vertrouwen.

Road Bike Shakedown

Een van de belangrijkste kenmerken van een racefiets zijn de banden. Road banden zijn glad en smalle en zijn speciaal ontworpen voor prestaties op de stoep. Sommige weg banden hebben een loopvlakpatroon voor tractie, en hun hoge bandenspanning geeft hen een lage rolweerstand, waardoor de fiets snel en responsief op vlakke grond. Racefietsen zijn ook vaak ontworpen voor een laag gewicht om de snelheid te verhogen. Dit wordt bereikt met behulp van lichtgewicht materialen in het frame, de wielen en de onderdelen. Een racefiets is meestal gemaakt van staal, aluminium of koolstofvezel.

Beginner's geluk

Een geweldige beginner racefiets is een hybride fiets. Deze fietsen zijn ontworpen met eerst renners in het achterhoofd, met een doordachte constructie uw fietsen routine zo comfortabel mogelijk te maken. Deze fietsen plaats de renner in een rechte positie, met platte handgrepen waardoor de fiets eenvoudig en intuïtief beheren rijden. Sommige hybride fietsen gebruiken een schok absorberende vork voor het voorwiel, die ruwe bestrating met gemak absorbeert. Een hybride fiets maakt een grote commuter of dagelijkse fiets en handvatten langere ritten met gemak.

Get Your Tour de France op

Wielrenners rijden zeer dure carbon fiber weg racefietsen, maar deze fietsen zijn niet gereserveerd uitsluitend voor ernstige fietsers. Een weg die race fiets gemaakt van goedkopere materialen, zoals aluminium, kunt die u gemakkelijk in het fietsen met een fiets gemaakt voor opleiding ritten en uw eerste races of liefdadigheid gebeurtenissen. Een traditionele road race fiets gebruikt druppelsgewijze bars zodat u meerdere handposities, zodat u de beste balans tussen aerodynamica en controle. Traditionele race Racefietsen zijn voorzien van een stijf, lichtgewicht frame ontworpen voor effici├źntie.

Het kiezen van een fiets

Vergeleken met een hybride-racefiets, zal een race racefiets niet de meest comfortabele op lange ritten wanneer je net begint, maar het u krijgen een geweldige workout en uiteindelijk stap laten zal in concurrerende fietsen als u vindt dat u nu uitgaat naar de sport. Een instapmodel racefiets zet u in de dezelfde houding van de fietser als een veel duurder racefiets, wat betekent dat je de dezelfde training krijgt. Veel beginners Racefietsen zijn voorzien van iets bredere banden dan een duurder racefiets, die werken zal om uw rit comfortabeler te Dead trillingen van de weg.


gerelateerde artikelen