Tips voor het maken van een straf werk

November 6

Tips voor het maken van een straf werk

Volgens George Comerci, Arizona gebaseerde kinderarts en voormalig president van de American Academy of Pediatrics, wordt discipline gebruikt om kinderen te leren zelfbeheersing en het juiste gedrag. Zijn advies bij het maken van discipline en straf werken is om te gebruiken als een manier van instellen en afdwingen van grenzen in plaats van afgifte van bedreigingen. Met behulp van discipline als een manier van lesgeven is een les om ervoor te zorgen dat straffen zijn effectiever.

Onderhandeling

Volgens Adele Hofmann, een kinderarts die beoefend in Los Angeles en New York City voor bijna 50 jaar is onderhandelingen een effectieve manier discipline om doeltreffender te maken, volgens een artikel van 2001 in "The Los Angeles Times." De truc hier is om te weten welke gedragingen zijn waard onderhandelen, zoals uitgaansverboden en televisie kijken, en welke zijn niet onderhandelbaar, zoals het drinken van alcohol. Uw kinderen hebben meer kans om te volgen regels en lering trekken uit de gevolgen van het overtreden van de regels, wanneer zij een weinig te zeggen in het creƫren van hen hebben. Stel bijvoorbeeld dat uw kind wil blijven tot 9 uur op weeknights maar je denkt dat het te laat. Onderhandelen met hem zodat hij kan een beetje later op weekend blijf maar nog gaan naar bed op een passend tijdstip in de week. Wanneer kinderen zie je als eerlijk zijn ze meer kans om te begrijpen dat de discipline die u afdwingen daadwerkelijk beantwoordt aan een doel.

Onmiddellijk gevolgen leveren

Uw kinderen zijn gebonden om meer te leren van een les uit hun discipline als het meteen, volgens de American Academy of kinder- en Jeugdpsychiatrie is afgedwongen. Stel dat uw kind een profane word wordt gebruikt wanneer u spreekt. Om de discipline u afdwingen meest effectieve, je moet discipline hem onmiddellijk in plaats van zeggen iets in de trant van, "Wait totdat uw moeder thuiskomt en over dit hoort" of "uw vader en ik zal dit later bespreken en beslissen hoe je dan straffen."

Consistent zijn

Het disciplineren van uw kind voor het hebben van een woedeaanval in het petto vanmorgen en niet het disciplineren van haar voor het gooien hetzelfde thuis passen stuurt tegenstrijdige signalen naar uw kind. Volgens de American Academy of Pediatrics is de meest effectieve discipline de discipline die regelmatig wordt afgedwongen. Wanneer je leert uw kind dat soms kan ze wegkomen met praten terug en de andere keer krijgt ze in de problemen voor, leren niet zij dat er grenzen zijn en ze de grenzen duwen kan omdat ze probeert om erachter te komen waar zij liggen.

Onderneming te zijn

Volgens de American Academy of Pediatrics is een van de beste manieren om discipline minder effectief te geven in uw kind wanneer hij betoogt, huilt of smeekt u zijn straf te heroverwegen. Bijvoorbeeld, als u uw kind vertellen dat hij niet naar zijn vriend partij gaan tenzij zijn kamer is schoon, tegen de tijd dat u bent klaar om te vertrekken, en hij niet doet wat je gevraagd, gaat hij niet aan de partij. De enige manier dat deze straf effectief is is als je stevige en handhaving van de straf, hoewel hij alles probeert om u te heroverwegen. Het is niet gemakkelijk, maar het is veel effectiever dan manipulatiefouten te weten te komen om te gaan.


gerelateerde artikelen