De regels voor het nemen van een Baby oksel temperatuur

December 29

De regels voor het nemen van een Baby oksel temperatuur

Digitale thermometers kunnen worden gebruikt in verschillende sites op het lichaam van een kind, afhankelijk van de leeftijd en de ontvankelijkheid van het kind. Een temperatuur van oksel, die de axillaire temperatuur heet, is de methode die wordt gebruikt wanneer de leeftijd van het kind of een ziekte, andere sites niet raadzaam is. Gebruik de juiste techniek voor het bereiken van de meest accurate resultaten bij het nemen van een oksel temperatuur.

Oksel temperatuur

Van de verschillende methoden voor het nemen van een kind-temperatuur, de rectale thermometer is de meest accurate, en de oksel methode en fopspeen thermometer kloppen de minste, volgens de Mayo Clinic, niettemin, ziekenhuizen vaak adviseren ouders kiezen vaak de oksel methode voor onvoorspelbare zuigelingen. Andere opties voor het nemen van de temperatuur van een kind zijn orale, oor en temporele methoden.

Thermometers

Een digitale thermometer, in plaats van een rectale of oor-thermometer, is geschikt voor het nemen van een oksel temperatuur. Koop een digitale thermometer met een eindkap voor veiligheid en hygiëne. Reinig de thermometer voor en na elk gebruik en scheiden van thermometers gebruikt voor rectale temperaturen. Gebruik wrijven alcohol of koud water en zeep te reinigen van de digitale thermometer. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de thermometer.

Proces

Volg het juiste proces om de meest nauwkeurige temperatuur hebben bereikt. Zorg ervoor dat de baby's oksels is droog. De digitale thermometer inschakelen. Als u beschikbare covers, plaatst een op het puntje van de thermometer. Schakel het digitale scherm van eerdere lezingen vóór u plaats de thermometer in de oksel van de baby. Kruis van de baby arm over zijn borst terwijl u hem de thermometer in plaats te houden terwijl u voor een lezing wacht te houden. Blijven met je baby totdat de thermometer signaleert dat de lezing wordt gedaan.

Resultaten

De normale temperatuur voor een oksel lezen is 98,6 graden Fahrenheit, volgens de Ohio State University Medical Center. Waarschuw uw arts als uw baby jonger dan 2 maanden oud is en haar oksel temperatuur meer dan 99,8 graden Fahrenheit is. Ook bellen met de arts als de baby meer dan 2 maanden oud is en haar oksel temperatuur hoger dan 100,5 graden Fahrenheit is.


gerelateerde artikelen