Voordelen van de huid van noten olie

January 25

Voordelen van de huid van noten olie

Walnoten zijn vol met voedingsstoffen en walnoot olie is een uitstekende manier om nog meer van de gezondheidsvoordelen van walnoten in uw dieet. Ze zijn hoog in omega-3, vezels, eiwit en essentiële mineralen zoals kalium, magnesium en koper, volgens Californië walnoten. Onder de vele redenen om te genieten van zijn walnoten de voordelen van de huid van notenolie, die kan worden gebruikt in koken en bakken, gebruikt als een salade dressing of dip of toegepast topicaal, op de steun van een aantal huidaandoeningen.

Bestrijden van rimpels

Notelaar olie is aanbevolen ter bestrijding van rimpels sinds minstens de zeventiende eeuw, volgens "Dangerous tuin: de zoektocht naar planten om ons leven te veranderen." Door de eeuwen heen is het van een folk remedie wordt ondersteund door de wetenschap wordt gegaan. Toen gegeten, ondersteunt het huid dankzij zijn hoge niveau van essentiële voedingsstoffen. Topisch gebruikt, is het een rijke, niet-vette moisturizer.

Anti-schimmel

Notelaar olie kunnen een remedie voor schimmelinfecties, zoals voetschimmel en candida. "Vrouwen kruiden, Women's Health" merkt op dat het zo effectief tegen candida als over-the-counter farmaceutische medicatie. Het topisch kan worden toegepast op het getroffen gebied, en kan ook gemengd worden met andere kruiden anti-fungals zoals knoflook, ter verbetering van de doeltreffendheid ervan.

Helpt bij Psoriasis

Psoriasis is een pijnlijke, aanhoudende huidaandoening die kan worden verlicht met behulp van notenolie, volgens "Healing with Whole Foods: Aziatische tradities en moderne voeding." Toevoegen aan uw bad om ontsteking te kalmeren of zich rechtstreeks wenden tot de aangetaste huid.

Bron van Omega-3

Notelaar olie is een uitstekende plantaardige bron van omega-3, volgens de "vegetarische Journal" en wordt geassocieerd met talrijke gezondheidsvoordelen met inbegrip van bescherming tegen hart-en vaatziekten, sommige vormen van kanker, en inflammatoire aandoeningen, met inbegrip van huidaandoeningen zoals eczeem. Notenolie voor zonnebloemolie in de keuken vervangen, of strooi het op groenten of salades.


gerelateerde artikelen