Baby hoofdhuid Acne

November 13

Baby hoofdhuid Acne

Nieuwe ouders kijken vaak naar elke functie van hun baby om ervoor te zorgen dat hij is volkomen gezond, een praktijk die door die eerste eerste maanden blijft. Hoewel TV-commercials en tijdschriftartikelen baby's met een perfect roze huid verbeelden, hebben veel baby's huidaandoeningen die kunnen worden weergegeven als ongezond, maar zijn in wezen normale. Baby acne op de hoofdhuid is een dergelijke voorwaarde voor bij pasgeborenen.

Incidentie

Volgens The Children's Hospital of Philadelphia ontwikkelen ongeveer eenvijfde van alle pasgeborenen baby acne. Dit wordt ook genoemd Neonatale acne of acne neonatorum en de aandoening komt vaker voor bij jongens dan bij meisjes. Baby acne wordt weergegeven als gevolg van de aanwezigheid van maternale hormonen van zwangerschap tijdens de eerste maand van het leven. De acne kan worden weergegeven op het gezicht, de nek of de hoofdhuid van de baby. Het kan afgelopen drie tot vier maanden, maar ook in de peuter-fase van het leven te kunnen blijven.

Identificatie

Acne op de hoofdhuid van de baby wordt weergegeven als rode bultjes die een wit centrum wellicht. De manifestatie van baby acne is gelijk aan die van een tiener of volwassene. De hobbels kunnen lijken op puistjes of whiteheads, of kunnen zij kleine en verspreid over de hoofdhuid. Baby acne op de hoofdhuid moet niet worden verward met cradle Pet, een aandoening van de hoofdhuid die een schilferige, huilende uitslag produceert.

Oorzaken

Tijdens de zwangerschap doorgeven maternale hormonen aan de foetus via de placenta. Dit proces ondersteunt de groei van de baby en haar ontwikkeling. Na de geboorte, een kleine hoeveelheid moeders hormonen blijven in de baby's lichaam, weergegeven als een reeks voorwaarden waarin wordt meestal weergegeven in een persoon die is gegaan door de puberteit, zoals de kleine hoeveelheid borstweefsel. De zweetklieren van het gezicht en de hoofdhuid van de baby zijn onvolwassen, en deze kunnen reageren met de moeders hormonen nog steeds aanwezig in het lichaam. Dit produceert blokkade en ontsteking, wat resulteert in puistjes en acne.

Behandeling

Kinderartsen meestal schrijven geen medicatie voor de behandeling van baby hoofdhuid acne, want het is een aandoening die meestal op haar eigen verdwijnen zal. Voor gevallen dat blijven voor enkele maanden of die bijzonder ernstig lijken, kunnen medicinale crèmes worden voorgeschreven voor de behandeling. Deze crèmes bevatten meestal wordt gebruikt op adolescent acne, zoals benzoylperoxide, of antibiotica medicijnen.

Home Solutions

Ouders kunnen de aanwezigheid van baby hoofdhuid acne minimaliseren door huis basisinstructies te volgen. Wassen en drogen van de baby haar met een milde shampoo; Wees voorzichtig niet te schrobben de hoofdhuid te krachtig. Ouders moeten niet proberen om squeeze of verstoren van de puistjes. Vermijd het gebruik van crèmes en lotions op hoofdhuid acne, zoals dit draagt bij tot de verdere opbouw van zweet afscheidingen. Met nauwlettend te worden gevolgd en goede verzorging van de hoofdhuid verdwijnt baby acne uiteindelijk.


gerelateerde artikelen