Lipton groene thee bijwerkingen

April 29

Lipton groene thee bijwerkingen

Groene thee is bekend om de helende en anti-oxidant eigenschappen, en nu Lipton maakt het gemakkelijk om te grijpen van een fles van thee op uw lokale supermarkt. U kunt in onze wereld van de gezondheid-bewuste benieuwd als de voordelen opwegen tegen de risico's van de meeste voedingsmiddelen en dranken. Terwijl groene thee enkele mogelijke bijwerkingen heeft, zijn ze klein en gemakkelijk te voorkomen. Lipton van groene thee is vergelijkbaar met andere theesoorten en mag geen ongebruikelijke bijwerkingen veroorzaken.

Stimulatie

Alle theesoorten bevatten ongeveer de helft van de cafeïne in koffie gevonden. Toch, voor degenen die gevoelig zijn voor cafeïne, kan dit een probleem zijn. Let op tekenen van rusteloosheid, slapeloosheid, hartkloppingen of tremoren. Bezuinigen als u hebben symptomen die lastig zijn.

Aan de andere kant, kleine hoeveelheden cafeïne kunnen goed zijn voor u, en de cafeïne in thee is anders dan de cafeïne in koffie gemetaboliseerd. Terwijl koffie u een snelle buzz geeft, theeën effect is verdeeld over de tijd en geeft je een zachte lift in plaats daarvan. Dit zou een positief neveneffect van Lipton Green Tea.

Maag klachten

Hebt u een gevoelige maag, ondervindt u een toename van maagzuur. Dit kan leiden tot buikpijn en zuurbranden. Nogmaals, matiging is sleutel. Verminder je inname van groene thee als u problemen ondervindt.

Aangeboren afwijkingen

Drinken van te veel groene thee heeft aangetoond dat een oorzaak van neuraalbuis afwijkingen bij ongeboren kinderen worden vanwege de cafeïne, looizuur en catechines in de thee. Wat thee kan worden OK; grote hoeveelheden kunnen gevaarlijk zijn. Als u bezorgd bent, kan het beste te snijden uit groene thee drinken helemaal zijn.

Malabsorptie van ijzer

Groene thee blokkeert de opname van bepaalde nutriënten, met inbegrip van ijzer. Er zijn echter aanwijzingen dat zware thee drinkers ontwikkelen zwaardere parotic klieren die de effecten van de thee tannines neutraliseren.

Stimulatie en malabsorptie bij kinderen

Als u wilt dat uw kinderen stuiteren rond het huis, laat ze drinken thee. Als u liever hen minder gestimuleerd, proberen sommige gezond vruchtensap zonder toegevoegde cafeïne of suiker. Daarnaast kunnen de looistoffen in thee blokkeren de absorptie van eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen in jonge kinderen.

Gewichtstoename

Terwijl Lipton groene thee niet anders dan de meeste andere groene thee in pure vorm, het theezakje is, wordt het gebruikt in producten die niet gezond zijn. Lipton Iced groene thee heeft 200 calorieën, voornamelijk uit hoog-fructose corn siroop. In dit opzicht is het niet beter voor u dan de gemiddelde fles frisdrank. Als u wilt om te grijpen van een fles van Lipton groene thee, zorg ervoor dat je drinkt het zonder de suiker, tenzij u een gezonde boost van lege calorieën samen met uw anti-oxidanten wilt.


gerelateerde artikelen