Levensmiddelen te verlagen van de zuurgraad

September 7

Levensmiddelen te verlagen van de zuurgraad

Goede gezondheid vereist de juiste balans tussen zuur en alkali elementen in je lichaam. Teveel of te weinig van een element kan de deur openen naar ziekte en dysfunctie, volgens "De pH Miracle." Acidose ontstaat wanneer uw lichaam de zuurgraad tot ongezonde niveaus stijgt, het creëren van een onbalans in uw pH niveaus. Bepaalde voedingsmiddelen, de veterinairrechtelijke voorschriften en de medicijnen kan de zuurgraad te verhogen. Gelukkig, er zijn voedingsmiddelen die kunnen verminderen van zuren en pH niveaus in evenwicht te brengen.

Controle van uw lichaam pH

Levensmiddelen te verlagen van de zuurgraad

Er bestaat geen enkele test voor het meten van uw lichaam pH--het evenwicht tussen zuren en alkaliteit--op een gegeven moment, omdat verschillende systemen in het lichaam meer naar de zuurgraad of alkaliteit, leunen kunnen terwijl het algemene evenwicht nog steeds binnen een acceptabel bereik liggen kunnen. Uw speeksel, de urine en het bloed kunnen al worden getest voor een lezing over uw huidige niveau van de pH. Echter uw bloed pH-niveau de neiging om de meest betrouwbare één indicator van pH, volgens James Forleo, DC, auteur van "gezondheid Is simpel, ziekte Is Complicated." Praat met uw arts over het hebben van een bloed test voor het meten van de pH, die dicht bij de 7.365 moeten zou, die een lichte vertekening naar alkaliteit vertegenwoordigt. Als u houden tabbladen op uw pH thuis wilt, halen sommige pH test strips bij de lokale apotheek en uw urine en/of speeksel periodiek te controleren. Als een of beide van deze lezingen een sterke stijging richting zuurgraad vertonen, is het een teken dat u wilt ondernemen en maken enkele dieet aanpassingen.

Alkalische groenten en fruit

Levensmiddelen te verlagen van de zuurgraad

Meestal worden alkalizing van aard zijn, volgens de Wolfe Clinic, een Tennessee gebaseerde centrum gewijd aan natuurlijke gezondheidszorg met een paar uitzonderingen, fruit en groenten. Verklein de zuurgraad en eet veel groenten zoals asperges, bieten, broccoli, kool, wortelen, selderij, komkommers, aubergine, knoflook, boerenkool, sla, uien, paprika, module erwten, spinazie, pompoenen en zoete aardappelen. Vruchten die van uw lichaam alkaliteit verhogen omvatten appelen, abrikozen, avocado's, bananen, bessen, Kantaloepen, kersen, grapefruit, druiven, kiwi's, citroenen, limoenen, meloenen, nectarines, peren, perziken, peren, ananas, mandarijnen, tomaten en watermeloenen.

Alkaliserende eiwitten

Levensmiddelen te verlagen van de zuurgraad

Hoewel veel eiwitrijk voedsel, met inbegrip van bijna alle dierlijke eiwitten en vetten en oliën, zijn verzurende, zijn er sommige eiwitvoedsel die alkaliserende gevolgen in het lichaam hebben. Omdat het belangrijk is evenwicht uw dieet tussen alle macronutriënten, is eten meer alkaline eiwitten essentieel voor uw gezondheid. Volgens de Wolfe kliniek omvatten dergelijke eiwitten bevatten amandelen, kastanjes, flaxseeds, hennepzaden, gierst, pompoenpitten, squash zaden, zonnebloempitten, tempeh, wei-eiwit poeder en yoghurt.

Alkaliserende dranken en kruiden

Levensmiddelen te verlagen van de zuurgraad

Diverse dranken, specerijen en kruiderijen alkaliserende gevolgen hebben en kunnen helpen om uw lichaam de zuurgraad in een aanvaardbare en gezond aanbod. Basische dranken omvatten banchi, paardebloem, ginseng en groene thee; de sappen van alkalische vruchten en groenten; mineraalwater; en biologische melk, gepasteuriseerde, volgens de Wolfe-Clinic. Alkaliserende kruiden en specerijen bevatten chilipepertjes, kaneel, kerrie, gember, alle kruiden, miso, mosterd, zeezout en tamari.


gerelateerde artikelen