Voedsel detox van het lichaam van Alcohol

December 16

Voedsel detox van het lichaam van Alcohol

Begeleiding en hulp van steun groepen spelen cruciale rol wanneer een persoon stopt met drinken. Ook helpt het juiste voedsel eten bij herstel, beginnend met ontgifting. Herstellende alcoholisten doorlopen ongemakkelijk ontwenningsverschijnselen van de verwijdering van giftige stoffen in hun lichaam. Voedzame voedingsmiddelen verbeteren van hun gezondheid en vul het lichaam met voedingsstoffen verloren van zwaar drinken.

Magere eiwitten

Een vetarm dieet helpt alcoholisten tijdens de ontgifting en het herstelproces, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Herstellen van alcoholisten kan een verminderde eetlust hebben in het begin, maar de neiging om te veel eten wanneer regelmatige eetgewoonten terugkeert. Vetarme voeding helpen hen zich beter voelen en verbeteren van de stemmingen om het risico van terugval. Mager rundvlees, skinless pluimvee en vissen verminderen vet inname. Laag vetgehalte of zuivel vetvrije levensmiddelen kunnen vervangen door volle-melk producten. Eiwit helpt bij het dieet voor alcoholisten kan, maar een eiwitrijk dieet een wissel trekken op de nieren, MedlinePlus wordt uitgelegd.

Volle granen

Volle granen bevatten complexe koolhydraten nodig voor alcoholische herstel. Deze voedingsmiddelen leveren energie voor het lichaam, hersenen en zenuwstelsel, MedlinePlus notities. Bronnen van volle granen zijn hele korrels granen, brood en pasta, havermout, haverzemelen, bruine rijst en gerst. Kiezen van hele korrels over geraffineerde granen, zoals wit brood of witte bloem, biedt vetarme voeding. Vezel-rijk volkorengranen bieden ook een gevoel van volheid terwijl vlot verteren zonder problemen met de spijsvertering, in tegenstelling tot vette voedingsmiddelen.

Groenten en fruit

Groenten en fruit bevatten ook vezelrijk inhoud voor een snelle vertering. Appels, peren, frambozen, aardbeien, bananen, sinaasappels, vijgen en rozijnen zorgen voor veel vezels, volgens MayoClinic.com. Aardappelen, zoete aardappelen, maïs, wortelen, rapen, erwten, lima bonen en bieten zijn rijk aan vezels en koolhydraten. Fruit en groenten, zoals wortelen of selderij, plakjes maken gezonde snacks als de drang slaat. Alcoholisten kunnen hunkeren snoep tijdens het herstel en hoeft niet te ontkennen zichzelf dringt erop aan dat het voorkomen van herval. Bereiken van een paar ponden weegt zwaarder dan de gevaren van alcoholisme. Gericht op laag-vet snoep samen met groenten en fruit de voeding verbetert en helpt tijdens ontgifting en herstel.

Vloeistoffen

Drinken van veel water en andere vloeistoffen herstellen helpt vocht verloren gaat door uitdroging veroorzaakt door overmatig alcohol drinken. Vruchtensappen en magere of vetarme melk helpen in het detox proces. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt aan vermindering van de inname van cafeïnehoudende dranken. Herstellen van alcoholisten kunt koffie of frisdrank, maar voorkom nervositeit of slapeloosheid veroorzaakt door teveel cafeïne inname moet beperken.


gerelateerde artikelen