Hoe beïnvloedt niet eten van koolhydraten uw lichaam?

December 2

Hoe beïnvloedt niet eten van koolhydraten uw lichaam?

Koolhydraten zijn de macronutriënten dat de meeste Amerikanen brandstoffen, overeenkomt met een gemiddelde van 300 g per dag en vertegenwoordigen meer dan 50% van hun dagelijkse calorie-inname. Suiker, graanproducten en zetmeelrijke groenten zijn de voornaamste bron van koolhydraten in het Amerikaanse dieet. Hoewel de meeste mensen me niet leven zonder brood, pasta of cookies voorstellen kan, niet het eten van koolhydraten kan positieve invloed hebben op je lichaam gezondheid en welzijn.

Op korte termijn effecten

Hoe beïnvloedt niet eten van koolhydraten uw lichaam?

Op de korte termijn, kan snijden van koolhydraten je voel me slechter dan normaal, maar deze effecten zijn van korte duur. Als u een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten verbruikt, brandde je lichaam de suiker verkregen deze koolhydraten als haar voornaamste bron van energie. Als u koolhydraten beperkt, uw lichaam nodig heeft om te schakelen naar een alternatieve metabolische weg van het gebruik van vet in plaats daarvan. Terwijl je lichaam past, dat een paar dagen tot een paar weken duren kan, kan uw energieniveaus worden beïnvloed. U kunt voelen moe, lusteloos, traag, hoofdpijn hebben, prikkelbaar en zelfs verstopt. Deze bijwerkingen verminderen door zichzelf, maar kunt u de overgang van uw lichaam uw lagere koolhydraatconsumptie door het drinken van veel water en het upping van uw inname van vet.

Vet verlies

Hoe beïnvloedt niet eten van koolhydraten uw lichaam?

Niet het eten van koolhydraten, of het eten van minder koolhydraten, kunt u vet te verliezen. Meeste diëten kunnen u helpen afvallen, maar je verliest gewoonlijk sommige spiermassa samen met het vet. Een zeer laag-koolhydraat dieet dat alle koolhydraat-rijke voedingsmiddelen met uitzondering van 20 g koolhydraten uit nonstarchy groenten elke dag elimineert geleid tot aanzienlijk meer vet verlies in vergelijking met een vetarm dieet leveren dezelfde hoeveelheid calorieën, volgens een studie gepubliceerd in het mei 2004 nummer van "Annals of Internal Medicine." Door het eten van minder koolhydraten, wordt je lichaam efficiënter op vetverbranding in plaats van suiker, die kan voorkomen dat vet te krijgen en bevorderen van vet verlies.

Gezondheid van het hart

Hoe beïnvloedt niet eten van koolhydraten uw lichaam?

Na een koolhydraat beperkt dieet kan het verbeteren van uw bloed lipide profiel en cardiovasculaire risicofactoren. De voeding & metabolisme Society, een onafhankelijke, non-profit health organization, meldt dat koolhydraten-beperkte diëten lager triglyceriden, verhoging van HDL cholestrol niveaus, daling van de bloeddruk en lagere ontsteking, zelfs als de diëten bevatten twee tot drie keer de hoeveelheid vet meestal verbruikt op de standaard Amerikaanse dieet. Een ander papier gepubliceerd in augustus 2005 de kwestie van "Nutrition & Metabolism" wordt ook uitgelegd hoe verminderen van uw inname van koolhydraten en het verhogen van uw inname van vet veranderen van de grootte van uw LDL-deeltjes--aka het slechte cholesterol-- en maak ze minder atherogene of minder kans om zich te verstoppen uw slagaders kunnen helpen.

Gezond eten zonder koolhydraten

Hoe beïnvloedt niet eten van koolhydraten uw lichaam?

Vermijden van voedingsmiddelen die rijk aan koolhydraten, zoals suiker, granen en zetmeelrijke groenten zijn, kan positieve invloed hebben op je lichaam, maar het is raadzaam om eerst te controleren met uw arts alvorens een nieuwe dieet. Een gezonde koolhydraten-beperkte dieet dient nonstarchy groenten, zoals paksoi, kool, rode paprika, aubergine en champignons, voor de levering van uw lichaam met vezels en antioxidanten, naast een matige hoeveelheid eiwit van eieren, vis, kip en vlees en vetten uit boter, olijfolie, avocado, kokosolie, reuzel, noten en notenpasta. Beperken van verzadigd vet is niet nodig als u uw inname van koolhydraten laag houdt, verklaart Jeff S. Volek, associate professor aan de Universiteit van Connecticut en co-auteur van "The Art and Science of lage koolhydraten levensonderhoud."


gerelateerde artikelen