Wat zijn de voordelen van Salie thee voor longproblemen?

October 23

Wat zijn de voordelen van Salie thee voor longproblemen?

Salie (Salvia officinalis) is een overblijvende woody om eventueel wegspatten kruid dat blijft groenblijvende in een milder klimaat en verrot elk voorjaar in gebieden met strengere winters. Salie heeft lang ovaal-vormige kiezelstranden-geweven bladeren die geven een bedwelmende aroma, die uit de sage van essentiële oliën voortvloeit. Deze oliën zijn de bron van de vele voordelen van Salie thee voor longproblemen en gemeenschappelijke respiratoire aandoeningen.

Hoest

Salie thee is een traditionele behandeling van keelpijn en hoesten, meldt Dr. Tieraona lage hond bij integratieve Practitioner, een informatieve website voor beoefenaars van integratieve geneeskunde. Traditioneel gebruik van Salie thee voor hoest omspant de hele wereld. De Ohlone mensen, inheemse bewoners van het gebied van de centrale kust van Californië, gebruikt lokale variëteiten van salie (Salvia apiana en Salvia melliflera) voor de behandeling van hoest. Een 2006-studie van inheemse toepassingen van lokale medicinale planten in Azad jammu en Kasjmir door een onderzoeker bij de afdeling botanie van de Universiteit van Azad jammu en Kasjmir, Pakistan, bepaald dat sage blad thee werd gebruikt voor de behandeling van hoest, verkoudheid en keelpijn. De Georgetown University Medical Center meldt dat Salie thee in Europa vaak wordt gebruikt voor de behandeling van hoest. Een bijkomend voordeel, Salie thee is aangetoond in ten minste één piloot klinische proef plasma LDL cholesterol en totaal cholesterolniveaus te verminderen, en het is ook rijk aan antioxidanten, volgens Georgetown University Medical Center.

Infecties

Salie is een slijmoplossend die helpt verdrijven slijm uit de luchtwegen, volgens Ayurvedic practitioner Vikrama, schrijven op drvikrama'sfriendlyholisticherbalist. Salie thee werkt zelfs bij het ernstig geval van bloedspuwing, of bloedingen uit de longen veroorzaakt door infectie van de luchtwegen, Dr. Vikrama verslagen. Salvia officinalis heeft antibacteriële, samentrekkend en antiseptische eigenschappen, adviseert de Georgetown University Medical Center. Deze eigenschappen kunnen goed voor sage van nut in de behandeling van longaandoeningen. Slijm of bloed ophoesten kan worden indicatie van een ernstige gezondheidstoestand, echter, dus overleg een arts en volg medisch advies voordat die betrokken zijn bij zelf-behandeling met Salie thee.

Sinusitis en longkanker congestie

De rijke aromatische eigenschappen die voortvloeien uit vluchtige oliën van salie de thujon, kamfer, terpeen of salvene kunnen worden benut door het inademen van de dampen van de Salie thee van te verdrijven van longaandoeningen en sinusitis, adviseert Dr. Vikrama. Crush een handvol verse Salie bladeren tussen je vingers, plaats ze in een kom en giet in warm water, dan draperen een handdoek over je hoofd en adem de dampen. Als alternatief, een sterke pot van Salie thee te brouwen en leg deze in een bakje of een vaporizer. Maar voorkomen dat Salie thee tijdens de zwangerschap, de Georgetown University Medical Center adviseert. Het kan de samentrekkingen van de baarmoeder spieren stimuleren.


gerelateerde artikelen