Wanneer kan ik eten & oefening met P90X

October 19

Wanneer kan ik eten & oefening met P90X

De P90X trainingen zijn een intensieve training regime ontworpen om te helpen u gewicht snijden en krijgen in vorm. Oefening is echter slechts een deel van de vergelijking--zonder juiste voeding, de resultaten van de trainingen minder dan optimaal zullen. De P90X voeding gids biedt serveert maten, maaltijd plannen en schema's bedoeld te complimenteren de P90X trainingen.

Ontbijt

Ontbijt is een belangrijke maaltijd als het gaat om het leven van een gezonde levensstijl. Langdurig vasten kan verhogen van uw lichaam insuline respons. Dit bevordert vet opslag en gewicht te krijgen. Eten van een gezond ontbijt zoals een champignon omelet met een kopje verse aardbeien en 8 oz. van 1 procent kwark voor het ontbijt geeft je de energie die u nodig hebt om succesvol uw P90X workouts voor de dag. P90X raadt niet uit te werken voor een periode van twee tot drie uur nadat je hebt gegeten.

Lunch

Een redelijke grootte van mid-dag maaltijd zoals een salade van de chef-kok of een garnalen-roerbak brandstof zal helpen uw lichaam en blijven aanmoedigen calorie branden gedurende de dag. Uitvoeren van uw P90X oefening tijdens de mid-dag dient te gebeuren ofwel voordat u lunch of ten minste twee tot drie uur na consumptie eten. Je moet lunchen ongeveer zes uur nadat u hebben ontbeten. Hoe verder u afwijken van deze periode, hoe meer je lichaam zal beginnen te slaan vet.

Diner

Uw avondmaaltijd moet ongeveer zes uur na de lunch. Aangezien het diner in het algemeen de grootste maaltijd van de dag--is als u volgens de richtsnoeren in de P90X voeding gids--is het niet raadzaam dat u na uw maaltijd sporten. Als u uw oefening uit te in de avond voeren, oefenen voor uw diner. Afhankelijk van uw levensstijl, kan je dat je gebrek aan de energie voor het effectief uitvoeren van uw workouts in de avond. Als dit het geval is, moet u hen eerder op de dag compleet. Een voorbeeld van een maaltijd in de 'P90X voeding Guide' een 6 oz. zalm filet met 2 tbsp. van citroen-Dille saus, 1/2 kopje asperges, 1 kopje wilde rijst en 1 kopje is diner puree van rode paprika soep met 1 tbsp. voor extra eiwit poeder.

Snacks

De P90X voeding gids adviseert eten snacks ongeveer drie uur tussen elke maaltijd. Eten snacks zoals noten, string kaas of Turkije schokkerig gedurende de dag voorwaarden uw lichaam om te blijven branden een constante hoeveelheid calorie├źn de hele dag, in plaats van activerende uw "feest en hongersnood" reflex, waardoor vetopslag toeneemt. Zoals altijd, oefenen voordat uw snack of ten minste een uur nadat je hebt gegeten.


gerelateerde artikelen