Kunnen bepaalde supplementen u blik jonger maken?

December 7

Kunnen bepaalde supplementen u blik jonger maken?

Of een supplement kan je echt helpen kijken jonger is discutabel. Omdat supplementen niet als geneesmiddelen in de VS aangemerkt zijn, is Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring niet vereist. Dus, geen testen of klinische proeven nodig zijn. Sommige vitaminen en mineralen kunnen helpen uw huid gezondheid en anderen zou kunnen houden u jong door verbetering van uw algehele gezondheid en welzijn van binnenuit. Maar wees voorzichtig van elke pil veelbelovende jeugd en schoonheid.

Human Growth Hormone

Menselijk groeihormoon is HGH enigszins controversieel bijvoederen. Hoewel pillen bestaan, is de beste manier om het hormoon nog via injectie. Veel bedrijven verkopen HGH via het Internet, maar het is eigenlijk een product alleen op recept. HGH heeft invloed op vele aspecten van uw lichaam, met inbegrip van de gezondheid van uw cardiovasculair systeem en de manier waarop je lichaam verwerkt en vet worden bij elkaar opgeteld. Het controleert ook de productie van collageen en de dikte van je haar.

Vitamine A

Vitamine A is een dergelijke krachtige antioxidant, wordt gebruikt voor het maken van tretinoïne, een recept anti-rimpel crème. Nemen van vitamine A supplementen zal niet op magische wijze wissen van je rimpels, maar het kan helpen met het verbeteren van de gezondheid van uw huid. Vitamine A beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen en milieuverontreinigende stoffen. Vitamine A beschermt ook uw visie. Beter ogen betekent minder kans u zult bril, die ook leiden u tot kunnen te kijken ouder.

Gamma-linoleenzuur (GLA)

GLA is een essentieel vetzuur dat is de sleutel tot de gezondheid van je haar en huid. Er is enig bewijs dat GLA gemak symptomen van eczeem helpen kan, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Dit is een duidelijke indicatie van hoe goed GLA kan zijn voor uw huid. Deze essentiële vetzuren kan helpt stimuleren de groei van de huid en een uitstekende bondgenoot wanneer het proberen om gezonde huid bevorderen.

Vitamine C

Vitamine C is een antioxidant, net als vitamine A en is ook essentieel in behoud huid en haar gezondheid. Vitamine C helpt echter ook op een andere manier. Ijzer is een van de belangrijkste voedingsstoffen om te helpen haargroei en haaruitval voorkomen. Ijzer kan niet echter wel worden geabsorbeerd, goed, tenzij u een constante aanvoer van vitamine C in je dieet hebt. Aangezien haaruitval kun je er ouder dan je bent, zinvol het om te behouden wat haar u momenteel hebt. De B-vitaminen zijn ook essentieel voor de gezondheid van het haar, dus overweeg die aan de mix.


gerelateerde artikelen