What To Wear wanneer meisjes Snowboard en ski 's

December 23

What To Wear wanneer meisjes Snowboard en ski 's

Raak de hellingen in stijl met de juiste versnelling. Als u bent het nemen van een ski- of snowboarduitrusting reis, verblijf warme, functionele en modieuze door het kiezen van de juiste stukken te dragen. Van hoeden en jassen laarzen en alles daartussenin zijn er tal van opties, die allemaal even zo nuttig.

Sweaters en Leggings

Begin uw look met een goede basis. Comfortabel verblijft, gelaagdheid omhoog. Long johns zijn een ideale start van elke ski-outfit. Als long johns niet voor u, probeer legging. Top dat met een ingerichte trui. Er is geen behoefte te zijn saai; Dus als u wilt kijken stijlvolle probeer truien in interessante afdrukken. De meer u laag, de warmer zult u in de ochtend. Als het weer opwarmt, afschilferen van stukken en verblijf comfortabel alle dag.

Parka's en vesten

Capuchon parka's houden u gedekt en zijn gebouwd om u te houden toasty. Wind-resistente modellen zijn meest voorkeur. Van de ante door te kiezen voor een parka met een vacht beklede kap. Als u uw parka wilt tot pop, probeer het in een lichte tint of kiezen voor een in een koele metallic tint. Als u liever niet zo worden gedekt, glijden op een vest in plaats van een parka. Het zal je borst net zo warm houden terwijl je armen vrij. Parka's en vesten zonder kappen werken ook. Enkel ben zeker om uit te glijden op een hoed ook dat betrekking heeft op uw oren. Oorwarmers kunnen de truc ook doen.

Ski broeken

Ski broeken worden verkocht als een verzameling met een parka of vest, of als een enkel item; het hangt af van uw voorkeur. Als u niet ski broek dragen wilt, zijn slabbetjes ook beschikbaar, passend vergelijkbaar met Amerikaanse overalls. Alles draait om wat comfortabel voor u is.

Laarzen

Uw normale laarzen knippen niet op de hellingen. Die sneeuw zal genieten dwars door en je voeten zullen net zo ijzig als het weer. Houd het eenvoudig met een rubber of canvas sneeuw boot of ga alle glam door uitglijden op een boot bedekt met vacht voor wanneer je bent opknoping rond de lodge. Maar als je op de hellingen, maak je geen zorgen; Verhuur heeft u gedekt, zoals ski- en snowboard boots zijn beschikbaar als je je spullen huren.

Extra 's

Bescherm uw ogen met een paar Skibrillen. Zonnebril ook werken als je wilt sparen sommige kosten. Plus, ze zijn een leuke manier naar boven uit uw look. Sluit af met een paar handschoenen of wanten.


gerelateerde artikelen