De beste Sprints voor Cardio-oefening

October 3

De beste Sprints voor Cardio-oefening

Veel mensen angst hebben om langdurige, steady-state cardio doen. Voor een, het is saai, en twee, niet veel mensen de tijd hebben om urenlang cardio doen elke week. Sprinten is een effectief alternatief dat aërobe uithoudingsvermogen verbetert en verbrandt veel vet. De beste sprints voor cardio-oefening zijn all-out, maximaal-intensiteit, de lange duur sprints, omdat ze volledig uw spieren uitlaat.

Aërobe uithoudingsvermogen

Sprinten is niet alleen voor sprinters of personen die op zoek om calorieën te verbranden in een korte hoeveelheid tijd. Sprinten profiteert ook afstand atleten door uw aërobe uithoudingsvermogen wordt verbeterd. Aërobe interval training waarbij herhaalde periodes van hoge intensiteit sprints gescheiden door korte rusttijden genereert aërobe voordelen omdat de rusttijden zijn zo kort dat volledige kan niet worden verhaald, zo benadrukt het aerobe systeem, volgens Jack H. Wilmore en David L. Costill, auteurs van de "fysiologie van Sport en beweging."

Vetverbranding

Het lichaam verbrandt doorgaans een groter percentage van vet voor energie tijdens de training op lagere intensiteit en meer koolhydraten voor energie bij hogere intensiteiten. Theoretisch, om vet te verbranden moet u cardio op een lagere intensiteit, maar lagere-intensiteitsoefening brandwonden minder calorieën dan hogere intensiteit oefening. Dus, door het uitvoeren van harder, hoger-intensiteit activiteit, zoals sprinten, zult u branden een over het algemeen grotere hoeveelheid calorieën, waardoor de hoeveelheid vet verbrand.

Korte duur Sprints

Hoge intensiteit intervaltraining of HIIT, omvat korte uitbarstingen van sprinten gevolgd door korte lage-intensiteit herstel periodes. In 30 seconden sprint, na de warming up voor ten minste vijf minuten, sprint allemaal uit voor 30 seconden, dan lopen gedurende 30 tot 90 seconden voor herstel. Beginners moeten lopen de hele 90 seconden en de herstelperiode na verloop van tijd geleidelijk te verminderen. De intervallen dan moet herhalen zes tot 12 keer. Afwerking van uw workout met een vijf minuten durende Cooling-down.

Lange duur Sprints

De langere intervallen uitlaat volledig uw spieren van hun opgeslagen energie. Deze energie duurt 24 tot 48 uur om te vullen, volgens de website van Interval Training. Lang interval sprints laatst ongeveer 60 seconden met herstel intervallen tussen de 120 tot 60 seconden. Uitvoeren van zes tot en met 12 lange duur intervallen, geleidelijk verhogen van het aantal intervallen en minderen de hersteltijd interval aangezien u vordert. Lange en korte intervallen in uw wekelijkse trainingsschema voor maximale fat loss en aërobe uithoudingsvermogen voordelen combineren.


gerelateerde artikelen