Totale sportschool Butt oefeningen

January 23

De totale sportschool-- en andere "glideboard" oefening machines--de neiging zich te richten op het bovenlichaam training: U baars op de machine glideboard is opgevuld, dan gebruik kabels die lopen door de katrollen te verplaatsen van de glideboard op en neer een aantal geneigd rails. Nochtans, hebt u een enkel riem bijlage of een squat platform op uw totale sportschool, kunt u verschillende been oefeningen die ook gericht zijn op je kont doen.

HIP Extension oefeningen

De beste manier om je kont spieren betrekken bij een training van de totale gymnastiek is met been oefeningen die hip uitbreiding nemen: denk dat squats, kant squats en sprinter begint. U kunt ook voor lunges- en achterzijde been krullen.

Hip ontvoering

Hebt u een Enkelbandje voor uw totale sportschool, kunt u ook hip ontvoering om te werken uw bilspieren uitvoeren. Swap één handvat uit voor de enkel manchet en zitten op de glideboard, geconfronteerd met de bovenkant van de rails. Plaats je enkel in de enkel manchet, de resterende greep houden in je andere hand en swing je been naar de kant trekken van de glideboard op de rails.


gerelateerde artikelen