Lijst van suikervrij voedsel om te eten voor Diabetes

April 16

Suikervrije voedingsmiddelen kunnen nuttig zijn als u diabetes hebt. In veel gevallen dienen ze als alternatieven voor conventionele gezoete voedingsmiddelen die zijn beperkt of beperkt uit uw dieet. Volgens de website van het Joslin Diabetes Center, de ziekte niet wordt beheerd door geëlimineerd suiker, maar door het beheer van de bloedsuikerspiegel. Om deze redenen is het beste om te kiezen voor natuurlijk suikervrij voedsel die ondersteuning bieden voor algemene wellness en bloedsuiker regelgeving.

Niet-zetmeelhoudende groenten

Niet-zetmeelhoudende groenten, zoals spinazie, broccoli, bloemkool, paddestoelen, paprika's, komkommers en selderij, zijn natuurlijke voedingsmiddelen en bevatten dus geen suiker is toegevoegd of openlijk. Ze zijn ook lager in koolhydraten dan zetmeelrijke groenten, zoals maïs en aardappelen. Ze bevatten nuttige vitamines, mineralen, vezels en water, die allemaal ondersteund door gezonde bloedsuiker evenwicht en algehele lichamelijke welzijn. Volgens de website van de American Diabetes Association zijn ze de ene voedingsgroep die mensen met diabetes vrij, met weinig of geen beperking eten kunnen. Opnemen niet-zetmeelhoudende groenten zo vaak mogelijk voor de beste voordeel in de maaltijden en snacks.

Volle granen

Volkoren koolhydraten, zoals brood, granen, rijst en pasta, zijn hoog in vezel en bevatten een verscheidenheid van voedingsstoffen die ondersteuning bieden voor gezonde bloedsuikerspiegel. Hoewel het nog steeds inhoudsbehoeften koolhydraten worden gecontroleerd, deze levensmiddelen beïnvloeden insuline niveaus minder dan wit brood of andere verwerkt koolhydraten terwijl de verbetering van de algehele gezondheid en voeding. De diabetes deskundigen in de Mayo Clinic suggereren dat ten minste de helft van je dagelijkse koolhydraten inname volkorengranen vandaan. Maak een keuze uit volkoren voedingsmiddelen voor optimale voordelen.

Bonen

Bonen zijn een gezonde bron van vitaminen, gezonde koolhydraten, magere eiwitten en vezels, die allemaal ondersteund door optimale Wellness- en bloedsuiker evenwicht. Ze zijn lage glycemische, wat betekent dat zij van invloed zijn op insulineniveaus slechts licht. De American Diabetes Association beschouwt bonen een "super food" voor diabetes-patiënten. Geniet van 1/2 kopje bonen als onderdeel van de evenwichtige maaltijden die niet-zetmeelhoudende groenten bevatten en wat gezond vet, die nutriënten-absorptie, voor beste voordelen kan verbeteren.

Noten

Noten leveren gezonde vet en gezonde hoeveelheid magnesium en vezels. Zij kunnen ook helpen beheren van honger en helpen het lichaam absorberen van de voedingsstoffen. Geniet van bescheiden porties, over 1 tot 2 tbsp. rauw of gebraden ongezoete noten, als een gezonde snack tussen de maaltijden of als topping voor salades of gekookte gerechten.

Zoete aardappelen

Zoete aardappelen zijn van nature zoet maar lage glycemische index. Ze zijn ook rijk aan vezels en voedingsstoffen, zoals caroteen, en de neiging om vrij worden verzadigen. Kies een kleine tot middelgrote gebakken zoete aardappel als een deel van de koolhydraten van een evenwichtige maaltijd of als tussendoortje. Ze dienen als een waardevolle koolhydraten-keuze in plaats van regelmatige gebakken aardappelen, wit brood of instant rijst of pasta, die allemaal pieken in de bloedsuikerspiegel kan veroorzaken.


gerelateerde artikelen