Simethicone voor zuigelingen met obstipatie

January 26

Simethicone voor zuigelingen met obstipatie

Constipatie is een aandoening die veel zuigelingen lijden aan om verschillende redenen. Voor een kind nog borstvoeding uitsluitend, contact opnemen met haar arts voor advies van de behandeling. Voor oudere zuigelingen is simethicone een optie voor het verlichten van de ongemakkelijke symptomen die gepaard gaan met obstipatie. In combinatie met dieetveranderingen, kan simethicone helpen bij de behandeling gas dat wordt weergegeven met constipatie, maar zal niet voorkomen dat het optreedt.

Kind constipatie

De vele dieet veranderingen die zich tijdens het eerste jaar van het leven voordoen kunnen leiden tot kindersterfte constipatie. Maken van de overgang van moedermelk of formule naar vast voedsel en vervolgens naar de tabel voedingsmiddelen kan verstoren uw baby de spijsvertering, resulterend in constipatie. Lage inname van vocht en vezels zijn andere oorzaken. De aandoening wordt gekenmerkt door kleine, harde ontlasting, problemen na een stoelgang, pijn tijdens een stoelgang en maagpijn, die waarschijnlijk te wijten aan een opeenhoping van gas is. Simethicone is een goedgekeurde behandeling voor het doorgeven van het gas via het spijsverteringskanaal, waardoor het een behandelingsoptie voor verlichten ongemak constipatie is gekoppeld.

Hoe Simethicone werkt

Simethicone is een orale medicatie die bij elkaar brengt kleine gasbellen, grotere vormen. Deze grotere bubbels zijn gemakkelijker te passeren winderigheid of oprispingen. Geeft je baby een dosis van simethicone wanneer ze gas aan constipatie gerelateerde heeft helpt haar het doorlopen van de darmen, vermindering van de pijn en ongemak ze in haar maag voelen misschien.

Dosering

Simethicone is beschikbaar over de toonbank, maar het is belangrijk dat u zorgvuldig volgt de aanwijzingen met betrekking tot de dosering. Altijd praten met uw kind de kinderarts alvorens haar simethicone voor gas en constipatie. In het algemeen, zal uw kind arts voorschrijven een dosering die geschikt is voor haar specifieke symptomen. Dit kan afwijken van de pakket-instructies. Als dit het geval is, volgt u van uw arts aanbevelingen, via de bijsluiter, voor de beste resultaten bij het behandelen van haar symptomen en voorkomen van een overdosis. Uw kind kan moeten nemen verschillende doses van simethicone gedurende de dag, maar voor mildere gevallen, kan de dosis worden één keer per dag.

Overwegingen

Simethicone is veilig voor zuigelingen. Het product is verkrijgbaar in vloeibare vorm, die veiliger is voor baby's dan de kauwtabletten tabletten. Om te voorkomen dat het geven van uw baby meer simethicone dan is voorgeschreven, schrijf haar dosering en de tijd die het kreeg. Dit geeft u een duidelijke verwijzing voor bij haar volgende dosis is gepland en vooral handig is als iemand anders soms voor haar zorgt. Als je per ongeluk haar teveel, neem dan contact op met Poison Control. Sommige baby's wellicht simethicone allergisch zijn. Als uw baby ervaart een huiduitslag, netelroos, zwelling of trouble ademhaling na een dosis, krijgt u onmiddellijk medische hulp inroepen.


gerelateerde artikelen