5 things die You Need to Know About Navelbreuk

January 16

Bobbel in de navel

Een Navelbreuk is een dat zich in de navel en de buik, knopgebied voordoet. Dit soort hernia kan voorkomen bij pasgeborenen en meestal geneest op hun eigen tegen de tijd dat het kind drie is of vier jaar oud. Een Navelbreuk treedt meestal op bij pasgeborenen omdat terwijl ze in de baarmoeder, hun buikorganen alvorens in de buik door middel van wat uiteindelijk de navel wordt buiten het lichaam ontwikkelen. Dit soort hernia gebeurt in ongeveer 10 tot 20 procent van alle pasgeborenen, maar is het meest gebruikelijk in Afrikaanse Amerikanen, laag geboortegewicht gewicht pasgeborenen en premature baby's.

Hoesten, gelieve

De Navelbreuk kan leiden tot een gebied rond de navel te kijken gezwollen of uitpuilende. Soms kan het zelfs niet merkbaar tenzij de baby hoest, huilt of stammen. De Ardennen kan verdwijnen wanneer de zuigeling is vaststelling van op hun rug of wanneer ze stoppen met huilen. Een arts zal ook zitten kundig Duw voorzichtig de budge terug door het verzwakte gebied tijdens een tentamen.

Incarcerated hernia schade darmen

Soms raken de darmen van de pasgeborene in de herniation. Dit kan leiden tot ernstige pijn en moet worden behandeld onmiddellijk. Wanneer dit gebeurt, een gedetineerde hernia is het resultaat en het gebied wordt rood en verhardt. Als niet gekeken door een arts snel, een gedetineerde hernia kan ernstige schade toebrengen aan de baby's darmen. Dit type complicatie is echter niet gemeenschappelijk.

Geef Me enkele opties

Umbilical hernia's die sluit niet op hun eigen, erg groot in diameter zijn of moeten worden opgesloten, vereisen chirurgie te sluiten en te repareren. Om dit te doen, de chirurg maakt een kleine snede aan de voet van de navel en duwt de darmen terug in de buik. Hij herstelt dan de spier door middel van vele verschillende lagen van stiksels en eventueel het gebruik van een gaas-scherm ter versterking van het gebied voor sluitingstijd. Dit is meestal een poliklinische procedure, maar voor kinderen met andere voorwaarden, een overnachting nodig zouden kunnen zijn.

Vertel Me mijn toekomst

Zodra een Navelbreuk heeft gesloten, of operatief is gesloten, is het hoogst onwaarschijnlijk dat het kind beleeft een herniation op dat gebied weer. Maar het is waarschijnlijker dat het kind beleeft een andere Navelbreuk als er een infectie optreedt na chirurgische reparatie.


gerelateerde artikelen