Kan ik het eten van zalm tijdens de zwangerschap?

March 16

Kan ik het eten van zalm tijdens de zwangerschap?

Je kan hebben gehoord dat verontreinigingen vis voor consumptie tijdens de zwangerschap onveilig, maar zalm een uitzondering is. Deze vette vis is een rijke bron van omega-3 vetzuren, die bevordering van neurologische en visuele ontwikkeling voor de baby en kan lager uw risico pre termijn leverings-en pre-eclampsie, meldt de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap. Daarnaast is de zalm een gezonde bron van eiwitten en B-vitamines. Zoals met alle dingen, is matiging sleutel. Jezelf te beperken tot twee 6-ounce porties zalm per week om te voldoen aan de richtlijnen van de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap.

Kwik betreft

Sommige soorten vissen bevatten hoge niveaus van de metalen kwik. Gegeten met overschrijding, kwik kan leiden tot foetale hersenbeschadiging en later nog van invloed kan zijn op de visie en het gehoor van uw baby. Gelukkig, zalm is op de lijst van vis met de laagste mogelijke kwikniveaus en is veilig voor consumptie tijdens de zwangerschap, zegt de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap.

Voorbereiding

Hoewel zalm veilig om te eten tijdens je zwangerschap is, moet u vermijden rauwe preparaten, met inbegrip van de sushi, omdat rauwe vis parasieten of schadelijke bacteriƫn kan bevatten. Pocheren, braden of bakken zalmfilets en serveer met een zijde van bruine rijst en groenten voor een voedzame maaltijd. Zalm in blik is een minder dure optie. Boven een frisse salade met zalm in blik of meng de vis met hele korrels broodkruim en eieren te maken van een zalm hamburger.


gerelateerde artikelen