Is het veilig om te neem Citrucel terwijl zwanger?

December 15

Zwangerschap en obstipatie gaan hand in hand. Maar liefst 50 procent van de zwangere vrouwen hebben problemen met constipatie, volgens Baby Center. Harde laxeermiddelen en colon reinigt samentrekkingen van de baarmoeder tijdens de zwangerschap kan veroorzaken. Citrucel, een bulk-vormende agent, wordt beschouwd als in het algemeen veilig zijn te gebruiken tijdens de zwangerschap, maar vraag uw arts alvorens medicatie, over-the-counter medicatie, zelfs wanneer je zwanger bent.

Oorzaken

Progesteron, het hormoon dat helpt handhaven van het slijmvlies van de baarmoeder tijdens de zwangerschap, ontspant vlotte spier. Terwijl dit werkt goed voor het voorkomen van de samentrekkingen van de baarmoeder, kan het uw spijsverteringskanaal om te ontspannen als goed. Afvalproducten doorlopen niet in hun normale tempo. Uw groeiende baby oefent ook druk uit op het spijsverteringskanaal, vooral in de tweede helft van de zwangerschap. Ijzersupplementen, genomen door veel zwangere vrouwen ter voorkoming van bloedarmoede, ook hebben bekende constipating gevolgen. Bulk-vormende kruk weekmakers als Citrucel worden beschouwd als veilige ter bestrijding van de constipating gevolgen van zwangerschap, zegt Dr. Mark A. Curran van OB Focus.

Ingrediƫnten

Citrucel bevat methylcellulose, een soort vezel. Citrucel bevat ook een kleine hoeveelheid, 52 mg, het aminozuur fenylalanine. Citrucel komt in twee vormen--poeder en vloeistof. Meng de poeder met ten minste 8 oz. van water of andere vloeistoffen te nemen Citrucel poeder. Gebruik alleen niet-koolzuurhoudende dranken te mengen. Neem de capsule met ten minste 8 oz. van water ook.

Acties

De vezel in Citrucel zwelt het absorbeert vocht in de darm. De verhoogde bulk helpt beweegt de ontlasting door de darm. Het opgenomen water verzacht de ontlasting, waardoor het makkelijker om door te geven. Verhogen van uw vezel en vocht inname, alsmede het fysiek actief te blijven ook helpen verlichten van constipatie tijdens de zwangerschap.

Waarschuwingen

Omdat het Citrucel bevat fenylalanine, neem het niet hebt u fenylketonurie, een afkorting voor PKU, zonder medeweten en goedkeuring van van uw arts. Als de geur of smaak van Citrucel poeder u tijdens de zwangerschap stoort, gebruik in plaats daarvan de capsules. Zwangere vrouwen hebben vaak kokhalzen kwesties, dus drink minstens 8 oz. van vloeistof of de capsule kon stok in uw keel en deining, waardoor verstikking of probleem ademhaling. Als u buikpijn ondervindt, neem geen Citrucel of andere kruk weekmakers zonder te praten met uw arts eerst sinds een meer ernstige aandoening dan constipatie kunnen buikpijn in de zwangerschap veroorzaken zou.


gerelateerde artikelen