Overeten en diarree

August 26

Overeten en diarree

Overeten kan indigestie, brandend maagzuur, buik opgeblazen gevoel en algemeen ongemak veroorzaken. Hebt u bepaalde veterinairrechtelijke voorschriften of als u overindulge voor bepaalde levensmiddelen, kan zich ook voordoen diarree. Aangezien darm wijzigingen potentieel ernstige hygi├źnische omstandigheden aangeven kunnen, diarree die aanhoudt of terugkeert moet worden onder de aandacht gebracht van uw arts.

Teveel vezels

Voedingsvezels is een gezond en belangrijk onderdeel van uw dieet, maar als je niet veel voedingsvezels eet, moet je geleidelijk opnemen in uw dagelijkse voeding. Plotseling het eten van grote hoeveelheden vezels kan leiden tot tijdelijke opgeblazen gevoel en diarree. Geven een kind grote hoeveelheden fruit of vruchtensap, kan dit ook leiden tot diarree. Hebt u een maag-virus dat diarree veroorzaakt, bezuinigen op de hoeveelheid vezels die je voor een dag of twee eet en vasthouden aan gemakkelijk verteerd, bland voedsel.

Prikkelbare darmsyndroom

Prikkelbare darmsyndroom, een afkorting voor IBS, veroorzaakt diarree, constipatie, abdominale krampen en overtollige gas. Overindulging in vette of vettig voedsel, kan de symptomen verergeren. Sommige mensen met IBS vinden dat ze niet eten grote hoeveelheden van andere voedingsmiddelen, zoals chocolade of dranken met cafeïne, of anders zullen zij diarree ontwikkelen. Houd een Voedingsschema u kunt gebruiken bij het lokaliseren van welke bedragen waarvan voedingsmiddelen uw diarree erger maken. Praat met uw arts over andere manieren om uw symptomen onder controle te houden.

Lactose-intolerantie

Lactose-intolerantie betekent dat je geen lactase, het enzym dat nodig is voor het verteren van de suikers in de sector melk en zuivelproducten. Veel mensen met lactose-intolerantie kan het eten van een kleine hoeveelheid lactose, maar overeten ijs, melk en andere zuivelproducten abdominale krampen en diarree kunnen veroorzaken. Om te voorkomen dat dit type diarree, niet overindulge in zuivelproducten. Sommige mensen kunnen niet tolereren lactose; Als dit het geval is, overschakelen naar melk lactose-vrij. Misschien vindt u ook hulp bij het nemen van synthetische enzymen kunt verteren de lactose in uw dieet.

Overwegingen

Als een bepaald levensmiddel lijkt te leiden tot diarree toen gegeten in overmaat, te elimineren uit uw dieet voor een paar dagen. Geleidelijk aan het voedsel opnieuw in te voeren en gematigde hoeveelheden eten. Als u te veel eten, kan u ook last heeft van brandend maagzuur. Als u antacida innemen voor het verlichten van de pijn van de maagzuren, kunnen zij diarree veroorzaken. Voorkomen heartburn door te eten kleinere maaltijden, het vermijden van vettige voedingsmiddelen die de neiging om brandend maagzuur veroorzaken en het vermijden van strakke kleding. Als je brandend maagzuur krijgt en antacida krijg je diarree, praat met uw arts over andere rechtsmiddelen om te proberen.


gerelateerde artikelen