Hoe het verhogen van uw lichaamsgrootte Frame

August 15

Hoe het verhogen van uw lichaamsgrootte Frame

Als het gaat om het verhogen van de grootte van de frame van uw lichaam, u werkelijk kan niets over de grootte van je skelet, maar u kunt iets doen met je massa. Het belangrijkste ding dat u moet betrekking hebben op jezelf met inpakt op meer gewicht. De beste manier om dit te doen is te wijzigingen aanbrengen in uw dieet en het juiste type van oefening te doen.

Stap 1

Berekenen van uw dagelijkse gemiddelde inname en 500 calorieën aan toevoegen. Gebruik een onlinebron zoals Calorie Koning om je calorieën bijhouden voor één volledige dag en vinden uw gemiddelde inname. Bijhouden van alle voedingsmiddelen en dranken die u verbruikt wanneer u dit doet.

Stap 2

Vul op gezonde levensmiddelen die hoog in voedingsstoffen. Inclusief noten, zaden, mager vlees, magere zuivelproducten, bonen, gedroogd fruit, zetmeelrijke groenten en gehele korrels in uw dieet. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan vitaminen en mineralen, en ze zijn hoog in gezonde calorieën. Vermijd voedsel dat hoog in verzadigd vet en eenvoudige suikers, zoals Franse frietjes, gehaktbal broodjes, donuts, spek, worst en ijs.

Stap 3

Verbruiken maaltijden elke twee tot drie uur gedurende de dag om het gemakkelijker te bereiken van uw calorische behoeften. Ook een deel van elk van complexe koolhydraten en eiwit in elke maaltijd die je eet. Turkije tenderloins met een gepofte aardappel, gestoomde asperges en een appel is een voorbeeld van de maaltijd.

Stap 4

Vloeibare calorieën toevoegen aan uw dieet te helpen stimuleren uw calorie-totaal. Wegblijven van gezoete thee, frisdrank, verwerkte vruchtensap en dessert koffie. Deze dranken alle bevatten lege calorieën. Stick met magere melk, sojamelk, alle-natuurlijke vruchtensap en sportdrankjes.

Stap 5

Een smoothie met gezonde ingrediënten voorbereiden door een calorierijke maaltijd vervanger. Gebruik ingrediënten zoals sojamelk, SAP, pindakaas, eiwit poeder, vers of bevroren fruit, yoghurt en honing. Meng de smoothie in een blender en hebben het elk moment van de dag voor een snelle maaltijd.

Stap 6

Multi-joint gewichtheffen oefeningen die gericht zijn op meer dan één spier tegelijk uitvoeren Door het doen van deze oefeningen, zult u niet alleen de bevordering van de spiermassa, maar u zal ook het verhogen van de sterkte en de dichtheid van je botten. Oefeningen zoals bankje persen, overhead drukpersen, gebogen-over rijen, dips, lunges en deadlifts. Het gebruik van gewichten die zwaar genoeg zodat alleen u acht tot 12 herhalingen. Doel voor vier of vijf sets en trainen elke drie dagen.


gerelateerde artikelen