Afslanksupplement schudt onder 200 calorieën

February 27

Afslanksupplement schudt onder 200 calorieën

Vervanging van een maaltijd of snack met een shake is een goede manier om het beperken van calorieën en afvallen. Deze shakes kunnen worden gekocht van klaar-aan-drankje of thuis gemaakt. Ze zijn niet bedoeld om het bieden van totale voeding eet groenten, fruit, vlees en granen verkregen. Shakes onder 200 calories zijn echter zeer handig op het werk, school, de sportschool of reizen. Weten de juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten voor uw voedingsplan zal helpen u bij het kiezen van de juiste shake.

Calorieën in eiwitten

Veel shakes zijn hoog in eiwit omdat sporters die proberen om vet te verliezen is afhankelijk van een regelmatige inname van eiwit gedurende de dag een hoger tarief van metabole output, ook bekend als het 'thermische effect' van levensmiddelen te handhaven. Eiwitten die afkomstig zijn uit bronnen zoals Wei, soja, ei wit of erwten bevat 4 calorieën per gram. Eiwit shakes met minder dan 200 calorieën zal hebben van 12 tot en met 20 gram eiwit per 8 fluid ounce portie.

Koolhydraten

Afslanksupplement schudt onder 200 calorieën

Shakes gemaakt met suiker, ofwel verfijnd of toegevoegde groenten en melk, bevatten koolhydraten. Koolhydraten heeft 4 calorieën per gram. Koolhydraten is noodzakelijk voor spierenergie. De aanbevolen verhouding voor shakes gebruikt na een training is 4:1 koolhydraat aan proteïne. In feite, is een eenvoudige onder 200 calorieën "shake" met deze verhoudingen 8 ounces Magere chocolademelk. De American College of Sports Medicine raadt Magere chocolademelk als herstel drank.

Klaar om te drinken

Lees het etiket om te kiezen een shake met 200 calorieën of minder. Shakes met calorieën voornamelijk uit koolhydraten zorgt voor snelle energie voor een training. Shakes met een mix van koolhydraten, eiwitten, een beetje vet en vezels worden beschouwd als een "maaltijd-vervangende." Als ze caloriearm zijn, zullen ze worden gelabeld "lite" of "low-calorie." De meeste single-serving shakes onder 200 calories zijn verpakt in 12-ounce blikjes en papier tetra-paks, goed om mee te nemen in een sportschool tas, aktetas of rugzak.

Zelfgemaakte

Een shake voor het ontbijt of tussen maaltijd snack is gemakkelijk en voordelig. Een busje van droge eiwit poeder kopen. Gebruik een blender of schudapparaat kopje te mengen met water, melk nonfat, geplet fruit-eiwit poeder en u bent goed om te gaan. Bijvoorbeeld, een banaan is een uitstekende bron van koolhydraten en bevat ook kalium, welke spieren nodig. Een gemiddeld-grootte banaan heeft 100 calorieën. Een primeur van 25 gram eiwit poeder heeft 100 calorieën. Mix met een kopje water en ijsblokjes voor een 200-calorie-smoothie.


gerelateerde artikelen