Pillen voor grijze haren

February 24

Pillen voor grijze haren

Volgens een rapport door MSNBC is de haarverzorging industrie $42,5 miljard wereldwijd vanaf 2010. Een deel van wat aan deze enorme industrie bijdraagt is grijze haren. Zowel mannen als vrouwen voelen zich vaak alsof grijsaard leeftijd hen buiten hun jaren en weghalen van hun natuurlijke schoonheid.

Welke oorzaken Gray Hair?

Handicap wereld zegt dat grijs haar niet noodzakelijkerwijs is gerelateerd aan iemands leeftijd. De primaire factor waardoor grijs haar is erfelijk. Als een ouder ging grijze vroeg, dan meer dan waarschijnlijk gaat de nakomelingen vroegtijdig grijs, als goed. Andere factoren die aan de grijze haren bijdragen zijn een tekort aan B-12 of een gebrek aan evenwicht van de schildklier.

Hoe draait haar grijs?

MSNBC legt uit dat een opbouw van waterstofperoxide tot grijze haren leidt. Waterstofperoxide, die natuurlijk door het lichaam wordt geproduceerd, bestrijdt met melanine. Melanine geeft kleur aan het haar en de huid van een mens. Wanneer er een opeenhoping van waterstofperoxide, haren begint te draaien grijs. Bovendien, produceert het lichaam een enzym katalase genoemd. Dit enzym breekt de waterstofperoxide. Als mensen leeftijd, de productie van katalase vermindert, waardoor een grotere bouwen van waterstofperoxide en meer grijze haren.

Ga weg grijs

Ga weg Gray is een pil die veroorzaakt grijze haren weg te gaan. Volgens KDKA, een één maand levering loopt ongeveer $30 en kan worden gekocht online of bij sommige health food winkels. Cathy Beggan gemaakt het product. De pil werkt met behulp van tyrosine in een enzym katalase genoemd. Tyrosine helpt het lichaam produceren genoeg katalase te breken de waterstofperoxide in de haarfollikels, waardoor grijs haar.

Melancor

Melancor is ook een pil die beschikbaar is voor het voorkomen van grijze haren. Volgens handicap World werkt het op twee manieren. Eerst, veroorzaakt het melanocyten produceren melanine pigment, waardoor de kleur in de haarfollikels. Ten tweede, mobiliseert het melanine. Wanneer de melanine is gemobiliseerd, veroorzaakt haarzakjes om de kleur rond naar de grijze haren. Volgens korte kapsel is het slagingspercentage voor de Melancor ongeveer 78 procent. Korte kapsel zei ook dat 2 procent van de personen een hoofdpijn of maag pijn ontwikkelde van het nemen van het product.

Ho-Shou-Wu

Ho-Shou-Wu is een Chinees kruid beweerde te behandelen haar dat grijs draaien. Volgens het Instituut voor traditionele geneeskunde spelen de lever en de nieren een rol in iemands ontwikkeling van grijze haren. Chinese theorie dicteert dat de nieren en het bloed van de lever de conditie van haar bepalen. Wanneer de lever bloed lager dan normaal is, dit zorgt ervoor dat het haar om te schakelen grijs. Bovendien, als er een tekort in de nieren, dit kan ook leiden tot het haar om te schakelen grijs. Ho-Shou-Wu behandelt beide voorwaarden, waardoor haar om terug te keren naar zijn natuurlijke kleur.


gerelateerde artikelen