Veroorzaakt Weight Lifting leverproblemen

December 26

Veroorzaakt Weight Lifting leverproblemen

Weight lifting is een veel voorkomende vorm van oefening die kan versterken en Toon spieren. Het kan worden uitgevoerd door atleten in de wedstrijdsport, maar is ook vaak gedaan om cosmetische redenen. Weight lifting talrijke gezondheidsvoordelen op het lichaam kan schenken kunnen, maar sommige activiteiten in verband met tillen gewichten negatieve gevolgen, met inbegrip van in de lever. Zoals bij elke medische aandoening, moet u echter een arts om eventuele medische problemen gediagnosticeerd en behandeld correct raadplegen.

Gewichtheffen

Het gebruik van dode gewichten aan het versterken van de spieren in het lichaam, succesvolle Gewichtheffen bevat vele aspecten van iemands levensstijl--je menstruatie dieet, de supplementen en de rest zijn de sleutel tot een succesvolle Gewichtheffen plan. Gewichtheffen is in veel gevallen ook gecombineerd met andere vormen van lichaamsbeweging, zoals cardiovasculaire training, om een goed-rond gemaakte oefeningsregime.

Voordelen

Weight lifting verbetert de spierkracht van uw lichaam, en het ook helpt Toon en definiëren van uw spieren. De oefening kan vele interne voordelen, waaronder helpen u lagere bloeddruk en cholesterol terwijl de versterking van het hart en verminderen van het risico van hart-en vaatziekten hebben. De stress van gewicht dragende oefeningen helpt ook verbetering van de botdichtheid en voorkomen van osteoporose.

Toeslag gebruik

Veel geoefend gewicht lifters gebruiken supplementen te versterken hun massale spieraanwinst. Deze supplementen komen in een brede waaier van vormen, van alle-natuurlijke eiwit poeders aan illegale en onveilige anabole steroïden. Omdat supplementen sterk in zowel hun werkzaamheid en veiligheid verschillen kunnen, is het belangrijk een arts over deze supplementen alvorens hen te raadplegen--sommige slecht kan communiceren met andere medicijnen of het lichaam zelf, waardoor medische problemen aan de oppervlakte.

Leverproblemen

De lever heeft verschillende functies in het lichaam, en een van hen is haar rol in het uitfilteren van farmaceutische producten, alcoholen en andere ongewenste toxinen gevonden in het lichaam. Het gebruik van sommige medicijnen en de supplementen, evenals roken en drinken buitensporig, kan de belasting van de lever en zet het onder stress. In sommige situaties, kunnen zij ook leiden tot leverproblemen zo ernstig als leverziekte en lever falen.

Relatie

Terwijl vele vormen van lichaamsbeweging kunnen verbetering van de gezondheid van de lever volgens tests van de leverfunctie, is Gewichtheffen uitgesloten van dit voordeel, volgens een studie gepubliceerd in het Britse dagboek van klinische farmacologie. Maar volgens «««LiverDisease.com, Gewichtheffen is vaak aan te raden voor personen met een leverziekte omdat het de botten versterkt en beschermt tegen osteoporose, die kan worden veroorzaakt of verergerd door leverziekte. Meer spier massa ook helpt het lichaam energize in gevorderde stadia van de leverziekte, en het helpt lager het risico van de ontwikkeling van een vette lever. Maar ook het gebruik van sommige supplementen, zoals creatine, kan leiden tot lever problemen, vooral als de supplementen worden misbruikt, of de supplementen worden genomen door iemand die al leverziekte. Raadpleeg uw arts over het gewicht tillen of supplementen nemen hebt u leverproblemen.


gerelateerde artikelen