Crème van Eucerin bijwerkingen

December 31

Eucerin markten een breed scala aan huidverzorging crèmes ontworpen om te richten van een breed scala van huidaandoeningen, variërend van louter droogte tot bestrijding van rimpels en andere symptomen van verouderende huid. Hoewel de Eucerin producten verschillende gunstige gevolgen hebben kunnen, kunnen de crèmes ook negatieve bijwerkingen hebben. Als u zich zorgen maakt dat de Eucerin producten ongewenste reacties op uw huid maakt zijn, stop gebruik en raadpleeg een dermatoloog voor verdere instructies.

Acne

Sommige van de Eucerin producten bevatten oliën en vetten, zoals shea boter, volgens de website van Eucerin. Deze ingrediënten zijn enkele van de beste voor hidratatie uw huid, notities skincare tester Paula Begoun, auteur van "Niet gaan naar de cosmetica teller zonder Me." Echter, Princeton University Health Services waarschuwt tegen het gebruik van dergelijke olie gebaseerde producten, als uw huid gevoelig voor acne is. De vetten en oliën kunnen je poriën te verstoppen en aanmoedigen van nieuwe puistjes te ontwikkelen.

Collageen verdeling

Alcohol is een van de meest gebruikte huidverzorging ingrediënten, verslagen Begoun, maar het kan irriteren de huid en veroorzaken een verdeling in de huidcellen collageen niveaus, zodat u uw risico van het ontwikkelen van de fijne lijntjes, rimpels en een gebrek aan stevigheid van de huid kunnen verhogen. Eucerin meldt dat tientallen haar huidverzorging crèmes alcohol bevatten; echter niet drie keer zo veel dit ingrediënt gebruiken. Een snel overzicht van het ingrediënt label op uw room kan u als een notificatie sturen of het veilig is of als u voor een ander product van Eucerin ruilen moet.

Irritatie van de huid

Hoewel Eucerin een lijn van huidverzorging crèmes ontworpen voor gevoelige huid, en labels die veel van zijn crèmes produceert zoals "hypoallergeen," de American Academy of Dermatology waarschuwt dat dit niet echt veel zeggen. Zelfs hypoallergene producten kunnen irriteren de huid, waardoor zichtbaar huidreacties zoals roodheid of hobbels, alsook fysieke problemen zoals tintelingen en branden. De enige manier om zeker te weten of een product veilig voor uw huid is is om het te testen op een kleine, gemakkelijk-aan-hide deel van uw lichaam.

Geen bescherming tegen de zon

Veel van de Eucerin huidverzorging crèmes bevatten geen chemische of fysische agentia voor zonnebrandcrème of sunblock. Dit is een van de belangrijkste ingrediënten voor huidverzorging, meldt de Amerikaanse Academie van Dermatologie, aangezien de meeste huid schade ontstaat door blootstelling aan ultraviolet licht. Als u van plan bent om te dragen van Eucerin producten gedurende de dag, moet u controleren dat de crème die u hebt gekozen een beursgenoteerde sun protection factor.


gerelateerde artikelen