How to Get Rid van donkere kringen onder de ogen van mijn dochter

April 30

How to Get Rid van donkere kringen onder de ogen van mijn dochter

Geen kwestie uw dochter leeftijd of hoeveel slaap krijgt ze elke nacht, ze kan nog steeds krijgen donkere kringen onder haar ogen. Donkere bloedvaten veroorzaken deze undereye cirkels en dermatoloog Ranella Hirsch merkt op dat deze voorwaarde genetische. Bloed bundelen onder de ogen maakt cirkels met een blauwachtige Toon, maar geel of bruin cirkels uit een opeenhoping van melanine, die kan worden veroorzaakt door bovenmatige zonblootstelling voortvloeien. Terwijl niets uw dochter van haar donkere kringen permanent verwijderen kan, kunt u haar hun verschijning met de juiste producten en de toepassing.

Stap 1

Hebben uw dochter slaap met haar hoofd op een extra kussen gestut. Dit zal helpen voorkomen dat overtollige vocht bundelen onder haar ogen, die kunnen leiden tot zwelling in de ochtend en donkere kringen kijken erger maken.

Stap 2

In de ochtend, plaats doordrenkt, koude zwarte theezakjes op de gesloten oogleden uw dochter, en hebben haar laat ze op een paar minuten, zegt Dr. Francesca Fusco. Zij constateert dat zwarte thee bevat tannine, die bijdraagt tot het samentrekken van de gezwollen bloedvaten waardoor undereye cirkels.

Stap 3

Hebben uw dochter wassen en droog haar gezicht, en dan helpen haar een heldermakende oogcrème die ingrediënten die licht-verspreiden bevat van toepassing. "Allure" suggereert Patricia Wexler M.D. Dermatologie onder heldermakende oogcrème, die belooft om de verschijning van donkere kringen en hydrateren de huid undereye. Dit product beweert ook om op te helderen van donkere kringen voor de aanvraag en om het verminderen van hun uiterlijk, telkens wanneer u het toepast. Een vinger gebruiken voor DEP de room onder en rond de ogen van uw dochter en wrijf het zachtjes.

Stap 4

Toepassing foundation of concealer te verbergen uw dochter donkere kringen. Visagist Kara Yoshimoto Bua stelt voor gebruikend een heldermakende stichting die overeenkomt met de huidtoon van uw kind. Een lichtere kleur zal alleen meer aandacht vestigen op het gebied.

"Wereldstad" raadt Stila verhelderend vloeibare Foundation. Dit product bevat Mica kristallen helpen camouflage onvolkomenheden te licht weerkaatsen. Gebruik uw vinger of een kleine borstel om de dot van de make-up onder haar ogen, en mix het vervolgens. Herhaal deze stap totdat u de gewenste dekking bereiken. Bewaar de Stichting op plaats door het afstoffen van uw dochter gesloten ogen met een losse poeder.

Tips

  • Hebben uw dochter zonnebril dragen wanneer ze buiten haar delicate undereye huid beschermen tegen UV-stralen. Dit zal ook helpen voorkomen dat de opbouw van melanine, dat kan leiden tot donkere kringen of ze alleen maar erger maken.
  • Laat de oogcrème op te vangen in uw dochter huid gedurende 10 minuten alvorens de concealer of foundation. Dit zal verhinderen dat haar make-up Stanleymes.

Wat die u nodig hebt

  • Kussen
  • Zwarte theezakjes
  • Heldermakende oogcrème
  • Heldermakende Stichting
  • Losse poeder

gerelateerde artikelen