Hoe te zelf Detox van Alcohol

March 30

Hoe te zelf Detox van Alcohol

Sommige mensen kunnen niet stoppen met drinken op hun eigen. De ziekte is ook ernstig en kunnen zij lijden aan ernstige ontwenningsverschijnselen, die tot de dood leiden kan. Andere mensen, waarvan drinken niet zo ernstig is, milde symptomen kan lijden en kunt beheren via een zelf detox proces onder begeleiding van een professional. Je moet weten van uzelf en uw lichaam reacties. Milde alcohol ontwenningsverschijnselen kunnen optreden binnen 24 uur na de laatste drank en omvatten slapeloosheid, angst, zweten, maagklachten en verhoogde bloeddruk. Ernstige reacties kunnen leiden tot tremoren, desoriëntatie, onregelmatige hartslag, beslagleggingen en dood.

Instructies

Stap 1

Allereerst stiftschroeven af, als u niet wilt stoppen onmiddellijk. U kunt bezuinigen op uw drinken vóór je de sluit. Als u niet kan verminderen, is medische hulp een must.

Stap 2

Vasthouden aan bier, die een lager alcoholgehalte dan sterke likeur, heeft als u besluit om taps eerst uitzetten. Drink niet meer dan één bier per uur.

Stap 3

Geleidelijk Verminder je inname over een periode van een dag tot een week. Als u geen behoefte voor een drankje tegen die tijd voelt, kunt u volledig afsluit en controleren van geen symptomen.

Stap 4

Drink veel water om te vechten uit uitdroging als de alcohol uw systeem verlaat.

Stap 5

Neem genoeg vitamines, met name de vitaminen B en C, door middel van supplementen of voedingsmiddelen en vloeistoffen.

Stap 6

Een dieet rijk aan groenten en fruit te eten. Alcohol verdringt voedzame voedingsmiddelen en kan leiden tot ondervoeding, zegt Dr. Andrew Saul, auteur van "Doctor jezelf: natuurlijke genezing die werkt." Een vegetarisch dieet kan het beste op dit moment zijn, maar zelfs als je vlees eet, eet zo veel groenten als mogelijk. Eet voedsel met veel vezels. Wegblijven van vet en suiker.

Stap 7

Nauwlettend blijven volgen jezelf, lang nadat u met succes drinken afgesloten hebt. Depressie kan vaak ontstaan tijdens de vroege stadia van herstel. Counseling of zelfhulp programma's worden aanbevolen.

Waarschuwingen

  • Terugtrekking uit de alcohol kunnen gevaarlijk zijn voor mensen die al hoge bloeddruk of hartaandoeningen. In deze gevallen is medische hulp wordt sterk aanbevolen.
  • Uw arts kan u voorzien van terugtrekking medicatie. In sommige staten moeten artsen aan te melden iedereen met ontwenningsverschijnselen van alcohol een intramurale detox centrum. In andere landen een persoon kan worden toegestaan bij te wonen van een poliklinische-programma of een voorschrift worden gegeven voor zichzelf detox.

Tips

  • Mensen met milde symptomen zijn nog steeds geadviseerd om te zoeken van poliklinische ontgifting door middel van een behandelingsprogramma, zegt Dr. Richard D. Blondell van de Universiteit van Louisville School of Medicine in Kentucky.

gerelateerde artikelen