Help-informatie voor gewelddadige tieners in Florida

April 24

Help-informatie voor gewelddadige tieners in Florida

Als ouder moet u uw best doen uw tiener om veilig te houden. Soms andere buiten je controle gekomen in factoren spelen, echter. Ambtenaren met de Centers for Disease Control and Prevention geloven dat geweld tieners op vier verschillende niveaus--individu, de relatie, de Gemeenschap en de samenleving treft. In Florida meldt de CDC dat tussen 2008 en 2010 er 1,064 tiener en jong volwassen moorden en zelfmoorden 698 waren. De Florida Raad tegen seksueel geweld website verklaart dat met ingang van 2010 naar schatting 17% van de vrouwen in Florida werden verkracht, waarvan 42,2% jonger dan 18 jaar oud waren. Voor mannen, werden 20,4 procent verkracht, 27,8 procent wordt 10 jaar of jonger.

Florida departement van Juvenile Justice

Florida's tiener geweld en bende problemen hebben gevraagd de Florida Department of Juvenile Justice aan programma's om ouders te helpen ontwikkelen en tieners omgaan met deze uitdagingen. De faculteit biedt misdaad preventie programma's jeugd en hun gezinnen in heel de staat, evenals het werken met de slachtoffers. Het departement werkt met lokale aanbieders in gemeenschappen te verminderen van criminaliteit en diensten aanbieden.

Boot Camps

Ouders op zoek naar hulp voor hun gewelddadige tienerjaren zou willen overwegen van boot camp. Boot camps zijn veel gestructureerd als in het leger. Discipline is streng en onverbiddelijk. Tieners worden verwacht om te volgen voor bestellingen zonder uitzondering. In tegenstelling tot het leger, maar Florida heeft opdracht gegeven dat alle tiener laarskampen na zorg en afrit strategieën om follow-up met uw kind, bieden nadat ze terug in de Gemeenschap gaat, volgens een publicatie op de website van Florida departement van de handhaving van de wet.

Florida Alliance for Boys and Girls Clubs

De Florida's Boys en Girls Clubs van Amerika organisatie erkent dat ouders soms een hand in het bereiken van hun tieners die geweld dreigen nodig. De club heeft verschillende programma's gericht op het werven van de tieners die de behoeftehulp, hen te voorzien van programmeren en helpen met hun overgang terug naar de Gemeenschap uitgevoerd. De belangrijkste focus is met tieners die kunnen worden blootgesteld aan bende geweld en criminaliteit.

Teen Dating geweldspreventie

Ouders met tieners wie bent dating kunnen een ander soort geweld--datum face. De website van de Florida Department of Education definieert teen dating geweld als "... een patroon van emotioneel, verbaal, seksuele of fysieke mishandeling door één persoon in een stroom of in het verleden dating relatie gebruikt om te uitoefenen van macht en controle over een ander..." Florida wet mandaten dat alle scholen hebben een verbod op dit beleid. Ambtenaren met de Florida coalitie tegen huiselijk geweld hebben uitgevoerd programma's te informeren en opvoeden van tieners omgang met datum geweld in combinatie met het onderwijsstelsel.


gerelateerde artikelen