Squalaan voor rimpels

June 4

Squalaan voor rimpels

Squalan is een anti-rimpel oplossing die online verkocht. Het kan worden gevonden als een uittreksel of in capsulevorm door een bedrijf genaamd levensduur International. Net als andere cosmetica, wordt Squalane geadverteerd als een mirakeloplossing die natuurlijke ingrediënten bevat. Dit product wordt echter niet ondersteund door de Food and Drug Administration, zodat consumenten squalaan op eigen risico gebruiken moeten.

Ingrediënten

Squalan is afgeleid van de haai lever. Schoonheid producten vergeleken wordt uitgelegd dat deze haaien leven in wateren die 1.000 meter of meer onder de zeespiegel. De oliën in deze haaien lijken ogenschijnlijk natuurlijke menselijke oliën. Naarmate je ouder worden, worden rimpels deels veroorzaakt door een gebrek aan natuurlijke olie in de huid. De makers van squalaan doen alle andere ingrediënten in het product niet adverteren.

Aanduidingen

Squalan is opgenomen in crèmes die worden toegepast op het gezicht dagelijks. Het ingrediënt is ook beschikbaar als een uittreksel dat kan worden toegepast direct op rimpels. Daarnaast verkoopt levensduur International squalaan in de vorm van gel gevulde capsules. De officiële website verklaart dat één flesje bevat 180 capsules tegen een kostprijs van $43, in 2010. Deze capsules moeten twee keer per dag worden gehouden.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van squalaan zijn niet bekend. In het algemeen, stelt CNN gezondheid dat gemeenschappelijke huidreacties op ieder product roodheid, irritatie, huiduitslag en branden omvatten. Dit kunnen worden toegeschreven aan een gevoeligheid voor een bepaald ingrediënt of een allergische reactie. Controleer de label van de fabrikant zorgvuldig en gebruik niet hebt u een bekende allergie voor squalaan of een ander ingrediënt.

Effectiviteit

Gebruikers moeten voorzichtig vertonen aangezien er onbekende ingrediënten Squalan. Stop het gebruik onmiddellijk als u bijwerkingen ervaren. Als de crème formulier gebruikt, test u een kleine hoeveelheid op je arm voordat u royaal toepast op het gezicht. Volgens CNN Health website, heeft de FDA niet de effectiviteit van cosmetica, met inbegrip van de rimpel oplossingen zoals squalaan onderzoeken.

Overwegingen

Squalan is geen geverifieerde anti-rimpel oplossing. In feite, zegt CNN Health website dat over-the-counter remedies maken zelden rimpels verdwijnen. Echter, sommige bewezen ingrediënten die misschien hun verschijning omvatten hydroxy zuren, thee-extracten, koperen peptiden, retinol, co-enzym Q10 en kinetin. Squalan wordt niet weergegeven voor elke dergelijke ingrediënten. Preventieve maatregelen kunnen behoeden rimpels opduiken. CNN Health website raadt dagelijkse gezicht wassen en hidratatie, zonnebrandcrème, een gezonde voeding en niet roken. Als u diepe rimpels betrekking hebben, zie een dermatoloog voor een diagnose en behandeling aanbevelingen.


gerelateerde artikelen