Beste Acne huid zorg lijnen

March 16

Volgens de American Academy of Dermatology, verscheidene factoren dragen bij aan het ontstaan van acne, met inbegrip van ontsteking van de huid, verstopte poriën, overtollige olie en bacteriën. De AAD adviseert dagelijks, zachte huid reinigen voor een gezonde teint. Schakel effectief acne, moet behandelingen onmiddellijke, regelmatige en doorlopende. De beste acne huid zorg lijnen hebben een verscheidenheid van reinigingsmiddelen, vochtinbrengende crèmes en acne-specifieke behandelingsopties.

Neutrogena

Opgericht in 1930, het bedrijf van Neutrogena oorspronkelijk op de markt gebracht zijn zepen dermatologen en luxehotels. Neutrogena heeft vandaag een volledige lijn van betaalbare acneproducten. Neutrogena de olie gratis Acne Wash is een betaalbare, zachte reinigingsmiddel geschikt voor dagelijks gebruik. De wash is effectief bij de behandeling van acne vanwege haar actieve ingrediënt 2% salicylzuur, die wordt aanbevolen door de Mayo Clinic om acne te behandelen. Neutrogena vervaardigt ook olie-vrij Acne Wash Pink Grapefruit schuimvorming Scrub, Neutrogena snelle duidelijke zere puistje Gel, alsmede een aantal andere acne-specifieke producten.

Clearasil

Clearasil is ontwikkeld door een chemicus in de jaren 1950 en werd al snel een van de grootste namen in acneproducten. Zacht reinigende bestanddelen zoals glycerine en Aloë combineren met krachtiger, acne-fighting ingrediënten zoals 10 procent benzoylperoxide, helpt Clearasil de lijn van acne behandeling producten minimaliseren van acne en de littekens en schaamte die als gevolg van puistjes en mee-eters optreden kan voorkomen. Clearasil de productlijn omvat gezicht reinigingsmiddel, scrubs, behandeling crèmes, reinigende pads en acne behandeling kits. Clearasil is verkocht bij retail drogisterijen, kruidenierszaken en online.

Paula's keuze

Paula Begoun, auteur van "Don't Go naar de cosmetica teller zonder Me," gemaakt haar eigen lijn van schoonheidsproducten genaamd Paula's Choice. Paula's Choice acneproducten bevatten formules voor de normale tot vette huid, normaal tot droge huid en gematigde aan ernstige acne. Begoun raadt reinigende acne-gevoelige huid dagelijks met een zachte, in water oplosbare reiniger. Zij suggereert scrubben met een gewasbeschermingsmiddel beta hydroxy zuren en beveelt aan de huid te ontsmetten met een product bevat benzoylperoxide. Dit dagelijks reinigen regime moet met een olie-absorberende masker over eenmaal per week worden opgedreven. Paula's Choice producten zijn drogisterij producten of meer doch minder dan cosmetische teller prijzen iets hoger geprijsd. De producten worden alleen verkocht online.


gerelateerde artikelen