Been oefeningen voor kinderen

October 13

Been oefeningen voor kinderen

Ervoor te zorgen dat uw kind een aantal been oefeningen doet kan hem helpen om bouw nodig spier. Naast het behoud van gezonde fitnessniveaus, kunnen been oefeningen voor kinderen ook helpen met sport door het verminderen van het risico van verwonding. Lichaamsgewicht oefeningen voor kinderen zijn ideaal, omdat ze zullen niet overdreven stam de jonge spieren van uw kind en zal helpen goede oefening gewoonten inboezemen.

De fundamentele Squat

De fundamentele squat is een oefening gemakkelijk lichaamsgewicht dat sterkte in van uw kind bilspieren, quadriceps, hamstrings en kalf spieren bouwt. De oefening is veilig voor kinderen te doen, maar ervoor te zorgen dat hun knieën nooit uit te voorbij hun tenen breiden. Uw kind staan met hun voeten heupwijdte uit elkaar, handen op de heupen, en langzaam zinken, op hun knieën en heupen buigen. Zorg ervoor dat hun rug is recht, en hebben ze zinken zo laag mogelijk zonder te laten die hun knieën voorbij de uiteinden van hun tenen. Hebben ze langzaam stijgen terug naar staande positie, en herhaal 10 keer voor twee sets.

Calf Raises

Kalf werpt versterken uw kind kuitspieren, die de neiging om minder aandacht dan de dij of heup spieren. Met hun voeten hebben verdeelde heupwijdte uit elkaar, uw kind plaatsen hun handen op hun heupen en hun hielen van de grond op te heffen. Staande op de ballen van hun voeten gedurende acht seconden, langzaam lager terug naar beneden, hun voeten terug te keren naar de vloer. Herhaal 10 keer voor drie sets.

Leg Raises

Lying leg raises zijn een klassieke been oefening, zoals zij kracht in uw kind heup en bovenbeen spieren bouwen. Liggend op de linkerkant van hun lichaam, hebben ze hun rechterbeen plaats over de bovenkant van hun links, houden van het lichaam volledig uitgebreid en rechte. Liggen met hun hoofd rusten op hun linkerarm voor steun, til het rechterbeen recht omhoog in de lucht. Hebben ze hun been zo hoog mogelijk te houden, vormen een hoek van 90 graden tussen hun benen als het niet te uitdagend te verhogen. Hebben ze langzaam lager hun rechterbeen terug naar beneden op hun links voordat de verhoging 10 keer herhaald voor drie sets per been.

Jumping Jacks

Jumping jacks zijn een hoog-energetische oefening die al uw kind been en heup spieren bouwt terwijl ook hun bovenlichaam spieren werken en ze geven een goede cardiotraining. Permanent met hun armen langs de zijkanten van hun lichaam, vertel hen recht te houden hun benen samen en hun rug. Heeft uw kind "springen" door duwen van de grond met beide voeten en het verhogen van beide hun armen naar de kant op hetzelfde moment, zodat hun benen open in een upside down "V" vorm spreiden. Ze hebben en met hun benen in een omgekeerde "V" vorm. Hun voeten moeten worden gespreid schouderbreedte uit elkaar en hun wapens moeten worden volledig naar boven uitgebreid langs de kant van hun hoofd. Opnieuw Jumping, hebben ze brengen hun armen en benen terug langs hun lichaam, terug naar de uitgangspositie. Dit is een jumping jack. Hebben ze doen 10 jumping jacks voor drie sets.


gerelateerde artikelen