Wat doet de rijst voor de spijsvertering?

February 25

Wat doet de rijst voor de spijsvertering?

Uw spijsvertering draait op een delicaat evenwicht, verwerking van de voedingsstoffen uit het voedsel dat je eet en het maken van ontlasting die is van niet te hard of te zacht, dus je krijgt niet constipatie of diarree. Het systeem moet in bepaalde levensmiddelen om correct te werken, en soms moet je aanpassen wat je eet, hebt u problemen met de spijsvertering. Rijst helpt goede spijsvertering en is goed voor het herstel van bepaalde kwalen.

Witte rijst

Witte rijst is een neutrale, lage-fiber voedsel omdat het is verwerkt, zoals wit meel en brood. Witte rijst is gemakkelijk op uw spijsvertering, waardoor het een geschikte item in saai menu's voor mensen die herstellende is van verschillende spijsvertering kwalen zoals een last van de maag, gastro-enteritis en diverticulitis. U kunt gewone witte rijst of derivaten zoals crème witte rijst pap, of rijst hete granen eten volgens de San Francisco State University Student Health Services. Witte rijst lage vezelgehalte maakt het minder waarschijnlijk te irriteren je darmen, en het draagt niet bij tot diarree.

Bruine rijst

Bruine rijst is een hoge-ruwvoer voedsel rijk aan onoplosbare vezels op de buitenste deel, met oplosbare vezels binnen, geregistreerde diëtist Nancy Berkoff wordt uitgelegd op de website van vegetarische tijden. De oplosbare vezel controle van bloedsuiker en cholesterol verlaagt, maar de onoplosbare vezels bevordert een goede spijsvertering. In tegenstelling tot de oplosbaar-type, die de vorm in een gelei verandert, het onoplosbare type vormvast en weerstaat spijsvertering. Hierdoor is het verplaatsen van andere verteerbare voedingsmiddelen langs meer efficiënt. De onoplosbare vezel absorbeert ook water dat kruk hydrateert en het bulks uw afval product in zachte maar stevige stukjes.

Saai dieet overwegingen

Witte rijst moet worden gecombineerd met andere bland voedsel-systeem.belangrijkste verzacht het spijsverteringsstelsel tijdens ziekten. Kruidig voedsel en vezelrijk items neutraliseren de witte rijst van gezonde effecten. Combineer de rijst met witte toast, bananen en appelmoes tijdens uw eerste herstel, San Francisco State University Student Health Services adviseert. U kunt ook duidelijke sappen drinken en wat rijst Schakel bouillon toevoegen. Geen van deze items plaats eventuele stress op uw spijsverteringsstelsel. Andere items zoals crackers, pasta, gekookte aardappelen, pitloze vruchten en groenten, geroosterd vlees en vervormd of gekookte eieren geleidelijk aan toevoegen.

Vezelrijk overwegingen

Bruine rijst moet worden gecombineerd met andere vezelrijk voedsel maximale spijsverteringsstelsel voordelen te bieden. U moet andere bronnen van onoplosbare vezels om te helpen bij de preventie van constipatie, en oplosbare vezels om cholesterol en glucose. De oplosbare vezel voedt ook goede darmbacteriën omdat het aantal fermenten in je lichaam. Meng de bruine rijst met vezelig fruit voor een bijzonder gezonde schotel voor uw spijsverteringsstelsel.


gerelateerde artikelen