Taiwan reizen gezondheid aanbevelingen

February 3

Taiwan reizen gezondheid aanbevelingen

Het kleine eiland-natie van Taiwan is vol tot vol bezienswaardigheden en cultuur. Van de nieuwste gadgets van de techneut rustige tempels en de markten vol exotische lekkernijen, Taiwan nooit er niet in slaagt om indruk te maken. Reizen in Taiwan is over het algemeen veilig, dankzij zijn lage criminaliteit tarief, maar bezoekers sommige gezondheidsproblemen in overweging moeten nemen.

Wordt Water Wise

Hoewel het leidingwater in Taiwan is het onwaarschijnlijk dat ernstige ziekte veroorzaken op korte termijn, het is niet van de hoogste kwaliteit en in het algemeen moet worden vermeden. Lokaal gebotteld water wellicht niet veel beter, dus drink dingen zoals SAP en seltzer of kook leidingwater grondig voordat consumeert om bacteriën en onzuiverheden te verwijderen. Arseen besmetting van water is ook een zorg in Taiwan als gevolg van het opslaan van water in kwalitatief slechte tanks.

Verzekeringen en betalingen

Taiwanese ziekenhuizen, klinieken en zorgverleners accepteren alleen nationale Taiwan medische verzekering en buitenlanders te betalen in contanten, en soms credit cards, bij het ontvangen van behandeling vereisen. Dekking hebt terug naar huis zal niet worden geaccepteerd, hebben dus genoeg contant geld te betalen voor medische zorg en een reisverzekeringspolis dat betrekking heeft op tijd in een overzeese ziekenhuis evenals medische evacuatie.

Vaccins

Voor reizen naar Taiwan, zorg ervoor dat je op de hoogte van alle aanbevolen vaccins. De Centers for Disease Control adviseert bezoekers van Taiwan hebben hun routine DPT en MMR inentingen te vermijden vangen van difterie, kinkhoest en tyfus, naast mazelen, bof en rubella. Reizigers moeten ook worden ingeënt tegen hepatitis A en B, die allebei de lever beschadigen. Als u landelijke landbouwgebieden bezoeken zullen, moet u een Japanse encefalitis vaccin.

Vrouwen gezondheid en hygiëne

Hoewel vrouwelijke hygiëneproducten verkrijgbaar in Taiwan zijn, verschillen ze meestal van die beschikbaar zijn in het westen. Amerikaanse merken, misschien als ze beschikbaar zijn, wel moeilijk te vinden of duur. Voorkom problemen, pak voldoende tampons en sanitaire pads om uw reis te duren. Afwisselend, brengen een herbruikbare menstruatiecup. Geboortebeperking pillen worden ook verkocht in Taiwan, maar als u liever een specifiek type of merk, breng ze, samen met een kopie van uw recept.

Luchtverontreiniging

Luchtverontreiniging is een ernstig gezondheidsprobleem in Taiwan van steden, met name Taipei. Mensen die lijden aan de luchtwegen gezondheidsproblemen te spreken met hun arts vóór het bezoek aan Taiwan om het opstellen van een plan voor gezond blijven. Luchtkwaliteit is waarschijnlijk het beste zijn vroeg in de ochtend en later op de avond, volgens Lonely Planet, dus vermijden gonna stadscentra in het midden van de dag indien mogelijk. Het dragen van een masker over je neus en mond kan ook helpen schadelijke deeltjes uitfilteren.

Muggen

Muggen kunnen een ernstig probleem in Taiwan en kunnen leiden tot ernstige ziekten, zoals dengue koorts, naast jeukende beten. Reizigers moeten pack insectenwerend middel met DEET zelf om veilig te houden van bugs. Als u gebeten bent, volgen van uw gezondheid en raadpleeg een arts als u ziek geworden. Insect netten behandeld met permethrin zijn ook een verstandige investering, met name als u zult worden camping of een bezoek aan bosrijke, landelijke gebieden, maar muggen ook aanwezig in de steden zijn.


gerelateerde artikelen