Indoor familie activiteiten in de buurt van Clearwater, Florida

January 28

Indoor familie activiteiten in de buurt van Clearwater, Florida

Clearwater, gelegen langs de oevers van de Golf van Mexico in Florida, is onderdeel van de Tampa Bay area en een vakantiebestemming voor velen op zoek bent naar witte zandstranden en het heldere water. Terwijl Clearwater kan zonnig en warm deel van het jaar, zijn er enkele regenachtige dagen waar bezoekers moeten sommige indoor activiteiten om te vermaken de familie.

Musea

Uw familie kan bezoek het Dunedin Fine Art Center in Dunedin, waar uw kinderen de hands-on activiteiten in het David L. Mason Children's Art Museum kunnen controleren. Speciale evenementen zoals slaap-Over in de ruimte of Wearable Art, evenals wonen. In het Dunedin Historical Society and Museum, ook in Dunedin, uw familie kunt verkennen meer dan 2.000 artefacten die van de geschiedenis van de staat leren of u kunt deelnemen aan levende geschiedenis-programma's, waar geschiedenis komt tot leven. Als alternatief, kun je naar het Armed Forces History Museum in Largo om een up-close kijken naar allerlei militaire schermen in de 50.000 vierkante voet-faciliteit. U kunt zelfs rijden in het theater van de simulatie beweging te voelen als je hoog in de hemel vliegt.

Familieplezier

Op de Xtreme Fun Center in Largo, kan uw familie genieten van een verscheidenheid van spelen in de arcade spelen, deelnemen aan een wedstrijd van laser tag of proberen om je een weg door het doolhof van de robo. Of, je kon gaan naar de schat eiland Fun Center, gelegen in Seminole. Uw familie kunt genieten van een pizza en sommige van de arcade spelen. Daarnaast kunnen je kinderen gaan op de kiddie rides, air hockey spelen en handel in hun tickets voor sommige prijzen aan het eind van uw bezoek.

Schaatsen of bowlen

Ga genieten van een partijtje bowling met uw familie op AMF Clearwater Lanes, recht in Clearwater. Deze faciliteit beschikt over 50 rijstroken aan kom op, evenals een arcade waar uw jonge geitjes sommige spellen kunnen spelen. U kunt ook uw familie rolschaatsen op Super Skate in Largo nemen. Rolschaatsen geeft uw kinderen de gelegenheid te gebruiken een aantal van hun overtollige energie en krijgen sommige goede oefening. Wanneer u klaar bent kunt schaatsen, u een arcadespel, sommige air hockey spelen of klimmen rond op de gigantische overdekte speeltuin.

Recreatie afdelingen

In Clearwater, op het platteland Recreation Center, kan uw gezin spelen basketbal in de sportschool of deelnemen aan een van de geplande activiteiten, zoals Turnen, gemengde vechtsporten of yoga. De Long-Center is ook in Clearwater en beschikt over een overdekt zwembad van Olympisch formaat waar uw familie kunt genieten van enkele Wateractiviteiten, evenals een gymzaal voor sport. U kan ook een bezoek brengen het Highland recreatie Complex in Largo, waar uw familie kunt afspelen op de enorme binnenspeeltuin van drie verdiepingen of genieten van games in de actieve indoor speelkamer.


gerelateerde artikelen