Wat Is de meest effectieve manier om druk op katoen kleding?

February 8

Wat Is de meest effectieve manier om druk op katoen kleding?

Veelzijdig en praktisch, katoenen kleding is vooral gewaardeerd omdat het stevige, ademend, comfortabel en zacht aanvoelt. Katoen is gemakkelijk te verzorgen, behoud van het uiterlijk door middel van herhaalde wearings en spoelingen met geen dure Stomerij vereist. Ondanks al zijn positieve eigenschappen, echter katoen rimpels gemakkelijk en vereist vaak strijken om haar vloeiende, heldere uiterlijk te behouden.

Stap 1

Controleer de onderkant van het strijkijzer voor residu voordat u het aansluit. Indien nodig, veeg het ijzer met een vochtige doek, omdat bodem en vuil aan de schone katoenen stof overdragen zal.

Stap 2

Stel de strijkplank op een stabiel oppervlak. Zorg ervoor dat de Raad van bestuur heeft een dikke pad maken een gepolsterde oppervlak voor strijken, evenals een schone cover gemaakt van warmte-reflecterende stof, zoals mousseline, siliconen of Teflon.

Stap 3

Spray het katoenweefsel met water met behulp van een spuitfles met een fijne nevel tot het kledingstuk is vochtig. Als u liever een frisser uiterlijk, spray het vochtig kledingstuk licht met spray zetmeel. Plaats het kledingstuk in een plastic zak, zodat het vocht in het weefsel kunt genieten.

Stap 4

Het strijkijzer vullen met gedestilleerd water. Vermijd leidingwater, zoals de mineralen in het water uiteindelijk op het ijzer bouwen en de kleding kunnen vlekken.

Stap 5

Zet het strijkijzer op de instelling van de "katoen". Voordat strijken, testen het ijzer op een verborgen gebied van de zoom om te controleren of dat de instelling is niet heet genoeg om het schroeien van het weefsel. Lees altijd het etiket voordat u begint, zoals katoen-polyester mix stoffen een koelere omgeving vereist.

Stap 6

Strek het kledingstuk soepel en gelijkmatig over de strijkplank. Glad van de stof met je hand als uw werk, of u kan ijzer in rimpels en plooien die moeilijk zijn te verwijderen.

Stap 7

Strijken van het kledingstuk, het hete strijkijzer over het weefsel heen en weer beweegt. Verplaats het ijzer vlot en zorgvuldig en houden het strijken verplaatsen om te voorkomen dat het schroeien van het weefsel. Respray het weefsel licht met water als de stof tijdens het strijken droogt. Hang of het gestreken kledingstuk snel folden.

Wat die u nodig hebt

  • Ijzer
  • Vochtige doek
  • Strijkplank met dikke stootkussen en hittebestendige cover
  • Sproeiflacon
  • Plastic zak
  • Gedestilleerd water

gerelateerde artikelen